Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ellentmondásos vagyok magammal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellentmondásos vagyok magammal. Miért csábít valaminek a vágya, amiről biztos vagyok, hogy utána megbánással viseltetek? /hosszú kifejtés/

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Hova írjam ki, ha nem ide, viszont normális stílusban szeretnék véleményeket, aki nem bánja válaszra szánni az idejét.

Sokat gondolkozok ezen, és nem tudok rájönni. Élem az életem, és ha valaha úgy lesz, akkor ahhoz becsatlakozik valaki, akivel magától úgy alakulnak a dolgok, hogy párkapcsolat alakul ki. Eddig ilyen szívemnek különleges személy nem jött, amit kamaszként depressziósan sajnáltam és utáltam, de azóta megtanultam egyedül lenni és kiélvezni azokat a dolgokat, amiket a mindennapok során szeretek csinálni, sőt az egyik hobbimat magasabb szintre szeretném emelni, nem csak hobbiként.

Azaz, amit meg akarok szülni, a szerelmet és szexet egészen korán egybekötöttem, és azóta is ahhoz tartom magam, hogy annak szeretnék ordas nagy ri*anc lenni, aki különleges helyet foglal el. Nehezen tudok szeretni, úgy általánosan, de akkor az teljes és intenzív.

És itt jön a bibi. Nem elhúzódó gyerekkori fellángolás, tényleg így szeretném, így gondolkodom. Na de, akkor mégis mi a szottyos lókukacért van, hogy a fejem belseje felér tíz ordas nagy örömlányéval?! Rendben, libidó, a legtöbb embernek van, viszont szerintem ez sem magyarázza, miért ennyire intenzív. Kb minden érdekel! Többes, alárendelt szerep, más kedvére használás, játékszerek, anál, többes behatolás, öklözés, a BDSM-t sem tartom ördögtől valónak, és még sorolhatnám. Pénzért sem csináltam soha semmit a tisztes munkán kívül, mert ösztönösen ilyen ember vagyok, mégis megkísért, hogy na, amúgy elfogadni néhány érdekesen hangzó ajánlatot nem is lenne rossz, mert mit tudom én, kedvére kielégítem, több mint egy napi béremet megkapom érte, aztán mindenki boldog, én meg beszabadulok neten a libri antikvár kínálatába. Ha ösztönösen, zsigerből nem vagyok ilyen, nem tenném meg (kaptam már nevetségesen nagy összegű ajánlatot neten, random rám írt itt), miért érdekel, miért játszok el a gondolattal?

Apám nem vallásos, sőt mindkét ágon, még az ük szülők sem voltak azok. Apám sosem tiltott semmitől, nem számított tabunak a párkapcsolat, sem a szex, hogy ne lehetett volna, amikor eljön az ideje. A maga korában kaszanovának számított, tehát nem krétaporral pelenkázott.

Létezik, hogy ezek az ellentmondásos dolgok kizárólag a libidó miatt történik, vagy egyéb oka van/lehet? Saját magamat kérdőjelezem, de mindig oda találok vissza, ahol vagyok, ahogy viselkedek döntéseknél.

2024. júl. 19. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Ebben a világban ezzel a mi a gond? Mindenhonnan a szex ömlik úgyhogy érthető hogy ez rád is hatással van. A pénz mozgatja a világot és megláttad benne a könnyű keresetet. Ha van hozzá kapcsolati rendszered akik alaposan megfizetnek akkor részemről hajrá. Engem nem szokott érdekelni ki mit csinál.
2024. júl. 19. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Mert egyáltalán nem biztos hogy megbánnád. Csak a lelkiismereted ezt mondatja veled, mert az van az embereknek mondva, kicsi kortól hogy pénzért szexelni rossz, ha nő vagy. De ez szerintem nem így van. Az egyetlen ami gáz, hogy nőként nagyon rosszul is bánhatnak veled.
2024. júl. 19. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi probléma nincs, csakis magad döntöd el, hogy neked ez belefér-e, hogy tényleg belemész-e ilyesmikbe. Sajnos még manapság is nagyon lenézi az átlagember a másikat ilyesmiért, pedig ha pénzért vállalsz ilyet, az ugyanúgy egy szolgáltatás, mintha pl. valaki elmegy masszőrhöz, az égvilágon semmi baj nincs vele. Tényleg csak az a kérdés, hogy elfogadod az ajánlatokat vagy sem. Személy szerint azt mondom ha vágysz rá nagyon, akkor egyszer próbáld ki (persze légy óvatos), és az alapján dönthetsz hogy mit szeretnél továbbiakban.
2024. júl. 19. 15:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!