Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párok, akik több éve együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik több éve együtt vannak, mennyit szexeltek egy héten?

Figyelt kérdés
2024. júl. 19. 08:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
20 éve együtt, heti 1
2024. júl. 19. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
20ev után heti 5-6. Nagy a libidónk.
2024. júl. 19. 10:09
 13/19 Nincstovább ***** válasza:
100%
Gondolkodtam rajta, hogy válaszolok erre a kérdésre őszintén, de félek felrobbanna az oldal xD Így maradjunk annyiban, hogy 4,5 után egy jó ideje nem... xD
2024. júl. 19. 10:28
 14/19 anonim ***** válasza:
2 év, nő 44, férfi 52, heti 3-4
2024. júl. 19. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ.

Pl. mennyit dolgozunk ellentétesen egy hónapban, milyen kedvünk van,stb.

Van hogy 2 hétig semmi. Pl. most mióta ilyen hőség van (kb.3 hete) nem volt semmi.

De amúgy általánosságban heti 1-2 alkalom szokott lenni.

12 éve vagyunk együtt.

2024. júl. 19. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Havi 2-3 nálunk. Én kívánnám sokkal többet, de a barátnőm nem, nagyon lecsökkent a libidója, emellett jelentősen hízott is, ami nem lenne gond, mert nekem mégjobban bejön így, de nehezen mozog, 5 perc után már elvan fáradva, nem tud olyan hevesen meglovagolni, stb. Ez pedig ilyen dominó hatás, így én se tudok annyira felizgulni, nem tudok száz százalékosan mindent beleadni, amitől minden bizonnyal ő sem élvezi úgy... Sajnos ez egy ördögi kör, és minden haver, akivel tudunk ilyesmiről beszélni, ugyanebben van. Szerencsére megszán néha még egy orállal vagy kézimunkával, így egész jól elvagyunk.
2024. júl. 19. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Pfú

Ez nagyon változó.

Van, hogy minden nap.

Még volt már, hogy egy hónapban 1x.

Nálunk nem számít, hogy meleg van meg ilyesmik, van klíma.

Inkább az, hogy a feleségem mikor jön be mellém az ágyba.

Van, hogy már alszom nagyba és úgy lesz szex mert elkezd verni a farkam de sokszor csak alszunk inkább..

2024. júl. 19. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:

8 éves kapcsolat

Heti 1-2

2024. júl. 20. 19:53
 19/19 anonim ***** válasza:
3 éve vagyunk együtt, 1 hónap után költöztünk össze szóval gyakorlatilag ja, 3 éve 0-24ben együtt vagyunk mivel jó ideig együtt is dolgoztunk. Az utóbbi időben már külön munkahelyeink vannak, na azóta romlott meg a szexuális életünk is. Amíg együtt dolgoztunk, naponta vagy 2 naponta szexeltünk, most meg már túl sok a frusztráció, a távollét, a fáradtság és persze ez a fullasztó meleg. Sajnos leredukálódott a szexuális életünk heti 1re vagy még kevesebbre, általában én miattam. A páromnak lenne hozzá kedve, még hullafáradtan is, én nem így működöm. Mostanában nekem elég lenne havi 1 is, de mondani se merem neki nehogy megsértődjön és azt higyje már nem kívánom őt.
2024. júl. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!