Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől jó egy csók, amitől egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől jó egy csók, amitől egy férfinak leesik az álla??

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal és holnap lesz a kővi randi. Fantasztikusan csókol. Szeretnék én is olyan csókot adni amitól elalél. Minden tippet, trükkőt meghallgatok.

2024. júl. 18. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól aki adja.
2024. júl. 18. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, aki adja.

Én szeretem a hátat simizni, hajba túrni, nyakat csókolni, fülbe suttogni és nyalni/puszilni, mellszőrt túrni, magamhoz húzni, kicsit dörzsölődni. És a csók, lassú és gyors felváltva, ajkak puszilgatása, nyelvvel tapogatózás, nyelv szívása

2024. júl. 18. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

AZ a legrosszabb hogy te másnak a szisztémája szerint valami betanultat akarsz csinálni, csókolni.

Ezt észre veszi minden férfi és inkább elmegy a kedve is tőle ha érzi hogy kötelességből és nem természetességből csinálod.

Úgy csináld ahogy jólesik és szereted csókolni.

2024. júl. 19. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Hmmm ha az ajkaimon kezdődik és a farkamon ér véget egy nagy orgazmus kíséretében, az egy igazán jó csók...

Természetesen csináld nem kell semmi extrát beletenni.

Reagálj a dolgokra aztán jön minden magától...

2024. júl. 19. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a legjobb ha a lány élvezi a pasi csókját és megvan a kémia. Nem kell semmi kirívó dolgot tenned, csak élvezd, érezze hogy élvezed, attól lesz neki is jó.
2024. júl. 25. 11:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!