Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van infója róla valakinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van infója róla valakinek?

Figyelt kérdés

Anno megismertem itt egy gyönyörű szép roma lányt aki követte is a kultúráját, és sokat beszéltem vele Hangoutson(google chat)

Persze volt kis mutogatás is ,de engem jobban érdekelt ő és az èlete. Annyira emlékszem hogy piercing volt a hasában talán vagy a nyelvében

Nagyon szeretném megtalálni,mert úgy éreztem lehetne köztünk valami

2024. júl. 18. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te beszéltél vele, és mi tudunk-e róla valamit?
2024. júl. 18. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Sok kerdest irt ide
2024. júl. 18. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Megbeszéltünk egy randit még múlt héten, de lemondta mert elhívták egy Balatoni nyaralóba partygirl-nek jól megfizetve. Ki is ábrándultam belőle...
2024. júl. 18. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Akinek lenne, az a diszkréció miatt nem fogja kiadni. S amúgy mire is mennél vele??? Kommunikáltatok, de kiffolt. Szerinted ha bármilyen más csatornán ráírnál, hogy akkor tárt hallelujázna örömödben, hogy juj de jó itt a pasi aki nem érdekel / letiltottam / nem beszélek vele?! Ha akar tőled valamit akkor majd fog jelentkezni azokon a csatornákon ahol megismerted. Ha nem akkor meg csak zaklatásnak fogja venni ha bármilyen más platformon felbukkansz.
2024. júl. 18. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen pasi aki pont ugyanígy oda volt értem, és a sok mindennapi 'szia hogy vagy' miatt nem írtam inkább vissza.. válaszoltam normálisan, elmeséltem mi történt velem, nem regényt írtam csak a lényeget.

erre ő: - az jó.

Na itt lett elegem és rá hagytam már nem írtam.

Pasiknak 3 chat típusa van ha akar valamit..

1. Passzív, tartja magát véletlen se írjon szexuális dolgot, közben csak arra gondol és közben zavaróan nyomul emote-okkal.. mindent nekem kell kihúzni belőle úgy hogy ő írt először..

2. Csak szexuális dolgokról akar beszélgetni hogy kivel milyen volt stb. majd küld egy dickpicket hogy jó-e a farok mérete.. majd ezután képet kér, mert ő is küldött (én meg nem kértem)..

3. Ennek a két típusnak a keveréke, passzív és kéretlen képet küld... esetleg cserébe kér tőlem intim képet.

fenti tapasztalatok miatt és amúgy sem, privát nem kell köszi:)

N27

Kérdező te melyik kategóriába tartozol?

2024. júl. 19. 02:19
 6/9 anonim ***** válasza:
5/5. Ennyire egyszerűk és átlátszók vagyunk? Ezért biztosan akad más kategória is , csak kevesebben vannak itt, mert nincs szükségük arra, hogy névtelenül, arctalanul, esetleg teljesen felesleges köröket fussanak. Pontosan ezért több itt, a te általad felsorolt kategóriába tartozó. Vann valami okuk, így ismerkedni és ha neki ez jó így , akkor nincs is ezzel semmi baj szerintem. Annyi mindent írtam neked, hogy cserébe igazán küldhetnél privátban, egy szexi képet magadról?!?!!!😂😂😂
2024. júl. 19. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű a pasikat kategorizálni és szerintem nem is jó. Mindenki úgy kommunikál ahogy tud, névtelenül többnyire egyszerűbb és könnyebb. Ami viszont általános, hogy mind kifejezetten meglepődik ha én itt nem akarok ismerkedni és komoly témákban mély csevegéseket folytatni. Mert mi az oka, hogy nem ismerkedem?? Hát csak az, hogy nincs rá szükségem. De akkor minek válaszolok? Hát mert kérdeztél bammeg!! 😄
2024. júl. 19. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha beszélgetni akar akkor mit passzívkodik?
2024. júl. 19. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyire képes. Hagyni kell és kész...
2024. júl. 19. 12:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!