Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen férfi és nő izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi és nő izgató punci parfümöt használtok magatokra?

Figyelt kérdés
Az én kedvencem a Snoopys kék, Annyira izgatja a páromat,a barátnőmet és engem is,hogy nem kell sok az orgazmushoz :)

#spray #izgatószer
2024. júl. 17. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Varj szoval akkor most jo lenne rendbe rakni h te most milyen nem kepviseleteben irtad ezt a katyvaszt. Szoval a parod, a baratnod az most miert lett kulon veve es ha tegyuk fel hetero kapcsolatrol beszelunk akkor ferfikent miert hasznalsz punci parfumot?
2024. júl. 17. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Haha! Nem ez volt a kérdés, légyszi arra válaszoljatok amit kértem, ez magányügy. Köszi
2024. júl. 17. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

2. Akkor jobb lenne, ha pontosabban, érthetöbben fogalmaznál. Te biztosan pontosan érted, de akkor csak magadnak tedd fel a kérdést.

Helyes értelmezés: Milyen férfit és nőt is izgató parfümöt használtok a puncitokra?

2024. júl. 17. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
3/3-as játékos te meg mit vagy kiakadva és mit kötekedsz ezen az egyszerű kérdésen??Te előbb helyesírásból vizsgáztatod le a nőket és utána dugod meg őket,vagy professzornak képzeled magad a szemétdombon? Mindenki érti a kérdést,csak még nincs rá válasz,vagy éppen senki nem tartja fontosnak a kérdést és ezért még arra sem méltat hogy válaszoljon rá.Jajj mi van itt ma:((
2024. júl. 17. 18:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!