Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyaraláson megismerkedtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaraláson megismerkedtem egy fiúval. Már bánom, hogy nem történt meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Két hétig voltunk a csakáddal nyaralni, és már első este nagyon mosolygott rám az egyik pincér fiú. Második nap el is hívott találkozni és a 2 hét alatt 9 “randink” volt. Nem volt semmi köztünk összesen 1 darab csók. Elmondtam neki, hogy mikor megyünk haza és az utolsó találkozónál kérdezte, hogy búcsú szex lesz-e, amire én ösztönösen azt válaszoltam hogy nem (mivel Európa másik felében van, így semmi komoly nem tudna lenni meg alapból sem feküdnék le idegennel). Instán még mindig beszélünk és erről alig esik szó, viszont én egyre inkább azt érzem, hogy megbántam, hogy nem feküdtünk le.

Egyik részről örülök, hogy volt tártásom, viszont másik oldalról meg külsőre teljesen ideálom a fiú és amennyire megismerhettem belsőre is.

2024. júl. 17. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Van tartásod és ez jó. Nem is biztos, hogy jó lett volna, így legalább egy szép emlék.
2024. júl. 17. 12:56
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
9 randi után már nem idegen. Elhibáztad, egy valószínűleg jó emlékkel kevesebb.
2024. júl. 17. 12:56
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Az ember élete végén inkább azt szokta megbánni, amit nem tett meg, mint amit megtett. Szóval igen, simán hagyhattad volna, hogy megdugjon.
2024. júl. 17. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Lepontozhattok, mert nem érdekel, de tényleg érdekelne:

Miért nem kellett volna lefeküdni a külsőre és belsőre is a kérdező számára ideális fiúval? Ok, folytatás nem lett volna, és akkor mi van? Ha semmi ilyen szándéka nem a kérdezőnek, akkor miért randizott vele 9x és miért csókolózott vele? Szerintem ő is megbánta már, nagyon is.

2024. júl. 17. 13:09
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

#4. Azért tette jól, mert mindenki rengeteg emberrel dughatna,ha arra menne ki a játék, hogy azzal szexel aki bejön.

Persze vannak ilyen nők,na,ezeket nem értékelik majd egy pár év múlva a férfiak.

2024. júl. 17. 13:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy a nyaralóhelyeken dolgozó pincérek általában nem önszántukból ismerkednek nőkkel, lányokkal….
2024. júl. 17. 13:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor?
2024. júl. 17. 13:41
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
3. "Az ember élete végén inkább azt szokta megbánni ...." Sok haldoklot kisértél már át a másvilágra beszélgetés közben? (Nem semmi ilyen témákben nagy okosságokat mondani.)
2024. júl. 17. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Az miért "tartás", ha valaki nem szexel valakivel? Ezt sosem értettem.

#4-essel értek egyet abszolút.

#5: "mert mindenki rengeteg emberrel dughatna" - És...? Dugni jó, mindkét félnek, akkor meg miért ne???

2024. júl. 17. 13:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Jól meghintáztattad a kiscsávót. De legalább maradt tartásod. Ez a te döntésed volt, most már ne bánd. Majd felszed egy másik lányt, akit a harmadik randin levarrhat.
2024. júl. 17. 16:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!