Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor azt mondják, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt mondják, hogy egy lánynak nagy bimbója van, akkor te arra gondolsz, hogy nagyon kiáll a bimbó és "hosszú", vagy hogy a bimbóudvar nagyon széles?

Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor konkrétan a bimbóra gondolok hogy nagy. Nekem nagyon tetszik az ilyen nagy bimbos vagy udvarú mellek!
2024. júl. 16. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szó szoros értelmében azt kéne jelentenie, higy nagyon kiáll, de nekem az jut eszembe egyből, hogy a bimbóudvar területe nagy.
2024. júl. 16. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A bimbóudvar szélességére gondolok. Egyszer láttam egy lányt, akinek maga a "dudli" volt nagyon hosszú, azt speciálisan így írtam le.
2024. júl. 16. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen nagy parizer bimbóudvaros, jó nagy vaskos mellbimbók jutnak eszembe. Mert a másik véglet a nagyon pici bimbóudvarú, picike kis bimbókkal. Érdekes, hogy fiatalkoromban az első verziót szinte csúnyának tartottam, aztán ahogy egyre több tapasztalatom lett, ráébredtem, hogy bizony a jó nagy bimbók az izgatóak, nagy bimbóudvarral (és ezzel együtt méretes mellekkel persze).
2024. júl. 16. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A bimbóudvar széles, akkor mondják. Nekem is ilyen van. A bimbóm nem hosszú hozzá.
2024. júl. 16. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindkét dologra érthető! Erre nincs trend!
2024. júl. 16. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont, hogy nagy bimboim vannak, pláne ha fel vagyok izgulva, vagy ha hideg van. Az udvar viszont pici. Mindig is nagyobbat szerettem volna, de hat ilyen jutott.
2024. júl. 17. 01:18
 8/8 anonim ***** válasza:

"8

Akkor neked úgy mond "puffy nipple kategóriájú bimbód van, ez hihetetlen!

2024. júl. 17. 01:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!