Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lábfétises srác egy csajtól képeket kér a lábáról a csaj pedig teljesíti is ezt neki, akkor lehet hogy a csaj is fantáziál hasonlókról?
Egyik csaj ismerősöm megtette ezt egy srácnak, én furcsáltam mert tök szolid lánynak ismerem és én biztos hogy elküldtem volna a fenébe a csávót.
Ha egy lány ilyet megtesz egy lábfétisesnek akkor minimum érdekli a téma, vagy szimplán csak a srác kedvébe akart járni esetleg nem merte megmondani neki hogy nem küld?
Nekem több lánybaratom is van aki tudja, hogy labfetises van, és néha néha küldenek képet.
Pl ha kilakkoztak a körmöket, új cipőt vesznek. Stb.
Ez szerintem érettségtől függ: ha még nem érett agyilag a nő, akkor belemegy azért, hogy teljesítse a pasi kérését.
Ha már érett, akkor lehet már, hogy érdekli a téma, így belemegy a képátadásba, de nem biztos, hogy épp azzal a pasival is szeretné kipróbálni.
Ha már érett és céltudatos, akkor lehet szerencséje is van a nőnek és belemegy "A láb felfedezésébe".
De az is lehet, hogy az érett nőnek épp csak felcsigázza ezzel az érdeklődését a téma iránt és pozitív kimenetele lehet, tehát, hogy megtetszik a nőnek a téma. (F!)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!