Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Multiorgazmusban jártas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Multiorgazmusban jártas férfitárs van közöttünk?

Figyelt kérdés

Gyakorlom a Kegel gyakorlatokat és szeretném a multiorgazmust megtanulni, vagy mindenképp mélyíteni az orgazmusélményt.

Olyan férfit keresek, aki a kérdéseimre tudna válaszolni.

2024. júl. 15. 07:16
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
42%

Férfiaknàl tudomàsom szerint nincsen Kegel gyakorlat. 2, a multiorgazmus sima skill, nekem ősidők óta 3a rekordom gyors egymàsutànban. Egy nap 22 a max.

Gondolom fasz1 vagy, nemde?

2024. júl. 15. 07:37
 2/2 dfigura válasza:
59%

Szia! Én úgy érzem tudnék segíteni :-)

Nagyon küzdöttem a korai magömléssel, már szinte ha csak hozzáértem a párom nagy ajkaihoz is és már kész voltam, nagy kudarc volt nekem és a páromnak is!!! Majdnem ráment a kapcsolatunkra is, mert egy kielégítetlen nőnél rosszabb nincs!

Most már hálás a párom és csodál!

Érdemes tanulni a multiorgazmusossá válást, a párod vagy a nők mindig is ragaszkodni fognak ezért hozzád.

2024. júl. 16. 08:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!