Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szubmisszív fiúk élnének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszív fiúk élnének együtt egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Félre vezető a kérdés bocsánat, kizárólag lakótársi kapcsolatra gondoltam.😄

Szívesen élnék együtt valakivel, aki csak a lakótársam, mert jelenleg egyedül élek egy ideje és kezd borzalmasan unalmas lenni, de sajnos baráti körömből jelenleg nem költözne senki, lányok meg valamiért erre nem igazán nyitottak, pedig nyilván szívesebben költöznék össze inkább velük, de eddig nem jártam sikerrel.

A szubmisszív része az fura lehet, de őszintén szólva olyan férfival, aki nem a párom, nem szívesen élnék együtt, úgy hogy csak ezt a kiskaput találtam, így talán "elviselhetőbb" lesz egy férfival együtt élni😄 (mindenféle rosszindulat nélkül)

Mindenképpen Nagykanizsai összeköltözésre gondoltam, nagyon max a közvetlen közelébe, és maximum 25-26 éves korig, írj kérlek ha érdekel😊

2024. júl. 14. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nézd, a legjobb szándékkal azt javaslom, hogy ezt az egészet gondold újra úgy ahogy van.
2024. júl. 14. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem teljesen értem. Miért lenne neked jó szubmisszív férfivel élni? Attól, hogy a szexben szubmisszív, még az életben teljesen más is lehet, tehát az együttélés nem feltétlen más vele, mint bárki mással.
2024. júl. 14. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább csak akkor, ha időnként egy kicsit megkínoz az a lány.
2024. júl. 14. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én "szubmisszív pasi" vagyok és ha úgy van szívesen élnék együtt egy domináns nővel, szex nélkül. De nyilván az együtt élésnek része lenne ez a sub-dom viszony, tehát nem egy teljesen hétköznapi együttélésre kell gondolni. Nyilván nem domináns lánnyal vagy fiúkkal is összeköltöznék ha kellene, csak akkor teljesen irreleváns hogy szubmisszív vagyok-e vagy sem, ahogy már előttem is írták.
2024. júl. 14. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a szubmisszív nekem se világos. Vele csináltatnád a házimunkát, vagy miért kell annak lennie?
2024. júl. 15. 02:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!