Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dominámnak szeánsz után azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominámnak szeánsz után azt mondtam hogy ha kérek még két órát azt hogyé adod? Furán nézett. Most valami rosszat mondtam?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Eléggé olcsó János tempó és stílus.

Pontosan tudod a nő órabérét, de te mégis alkudni próbáltál.

Pedig ilyen szolgáltatás után általában még jattolnak is, meg ajándékot visznek a nőnek.... Nem pedig gagyi módon alkudoznak mint egy csóró.

2024. júl. 14. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Én nagyon alkudozó vagyok volt egyszer helikoptert vettem és azt mondta az alkura hogy inkább az utcán felgyújtja a mint hogy ennyiért odaadja.

Ugyanakkor a dominámak milliós nagyságrendű összeget fizetek havonta alkuval együtt úgyhogy azért meggondolja hogy visszapofázzon e az alku miatt

2024. júl. 14. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Jól teszed! Alkudj is nála, máskülönben elkényelmesedik, elpofátlanodik. Ismerem őket, hajlamos azt hiszi, ő a világ közepe, de közben csak egy szolga, aki pénzért teljesíti a vágyaidat! Helyre kell tenni őket, tudják a pénz az úr!
2024. júl. 14. 18:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jól van meglátásod folyamatosan elpofátlanodik még így is. Rendszeresen móresre kell tanítani.
2024. júl. 14. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Azért pofátlanodik el mert érzi hogy gyenge ember vagy.

Én is járok stabilan adott lányhoz.

Soha egyetlen egyszer se mert velem tiszteletlen lenni.

És időnként viszek neki 1 szál virágot, egy csokit.

Azért mert ő egy prostiuált,ő egy nő és emberi lény is.

És én nem csak a pin áját fizetem ki, hanem a kellemes és kedves társaságát is.

Élményeket, érzéseket élek át vele.

El se tudom képzelni hogy leálljak alkudozni vele.

2024. júl. 14. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd egy sub tanítja móresre a dominát. Azt megnézném csicska.
2024. júl. 14. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Vehetsz nézői jegyet.
2024. júl. 15. 00:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!