Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik sex shopban vették az első játékszerüket, mennyire féltek vagy érezték kínosanak?
Figyelt kérdés
És mit vettél? És rendesek voltak veletek ?2024. júl. 14. 13:12
1/8 anonim válasza:
Miért kínos? Bementem ,segítséget is kértem a választáshoz és megvettem.
Segítőkész és barátságos volt az eladó.
Nem kell privát üzenet köszi!
2/8 Nincstovább válasza:
Egyáltalán nem kínos. Ahogy előttem is mondták, bementem és megvettem vagy neten rendeltem. Ha kell, hát kell ennyire egyszerű. Ha szemérmesebb vagy vásárolj online…
Nekem se kell privi, Köszike :D
3/8 anonim válasza:
Aki szexshopban dolgozik, nem fog ítélkezni, főleg, hogy neki az az érdeke, hogy vásárolj, és esetleg olyan jó élmény legyen, hogy legközelebb is oda menj vissza. Szóval nem kínos.😁
5/8 anonim válasza:
Aki kínosnak érzi az rendeljen neten és kész.
6/8 anonim válasza:
Rendeszek és szegítőkések voltak a sex shopban már elsző alkalommal isz, sóval serintem egyáltalán nem volt benne szemmi kínosz.
7/8 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
8/8 anonim válasza:
Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a szex shopos eladó a szex shopban dolgozik. Viszont aki ott dolgozik, neki semmi meglepő nincs abban, hogy szexjátékot akarsz, hiszen minden vásárlója azért megy oda. Így aztán semmi kínos nincs a dologban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!