Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hány évesen kezdett el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hány évesen kezdett el szorosidni a peniszetek körül? Szegyeltek?

Figyelt kérdés
Volt kinos merevedes tini korba szülők vagy tesó vagy haverod előtt?
2024. júl. 14. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Talán 12 éves körül kezdett szőrösödni, de nem rémlik hogy rokon elött lett volna merevedés.
2024. júl. 14. 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Az elején egy darabig zavarban voltam, mert az átlagnál korábban történt.
2024. júl. 14. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Már 8 évesen masztiztam de szőrös még nem volt és nem jött ki semmi csak marha jó érzés volt

Szőrösdni 11évesen kezdett gondolom azért mert korán érő c voltam

2024. júl. 14. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is 8 évesen masztiztam már. 13 voltam, amikor először megjelent a makkom végén egy fehér csepp. Kicsit meglepődtem, de tudtam, hogy mi az. Tudtam, csak nem sejtettem :D Szőrösödni meg talán 10 éves koromban kezdődhetett, de akkor csak 1-2 száll lehetett.
2024. júl. 14. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy mindent láttak a szüleim és a családtagok, mert felvilágosultak voltak biológiából, irodalomból és történelemből.

Mit kellett volna nekem szégyelnem?! A vérkeringést vagy a szívdobogást?

2024. júl. 14. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 9 évesen vertem ki először, anyag viszont csak olyan 13 évesen jött ki, szőrösödni is akkor kezdtem, de első perctől leborotváltam. Nadrágon át persze látták a merev farkam, de csupaszon nem. 16F
2024. júl. 14. 13:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem 10 évesen már szőrös volt, szégyelltem, mert a többieknek akinek láttam egyáltalán nem. Volt merevedés is pl közös zuhanyban, vagy csak úgy otthon
2024. júl. 14. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:
11-12 körül. 12 évesen már szőrös volt
2024. júl. 14. 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Kínos merevedés nem volt családtag előtt egyszer sem. Viszont most is emlékszem, először úgy lett orgazmusom, hogy a kádban fürödve leszereltem a zuhanyrózsát a csőről és úgy irányítottam a fitymám alá meleg vízsugarat. Akkor olyan orgazmust éltem át, amit nehéz szavakba önteni. Alig bírtam felállni utána :D

Akkor még nem jött semmi, 10-11 éves lehettem akkor. Az első csepp olyan 12 évesen jelent meg élvezéskor, amikor már hokiztam rendszeresen. Szőrösödni intenzívebben 14 éves koromban kezdtem.

2024. júl. 14. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Te valni pedofil fsz vagy kerdezo, erre vered hogy kinek mikor lett bundas a kukija???
2024. júl. 14. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!