Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ismerkedik sokkal több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ismerkedik sokkal több nő, férfi, pár, többes szex, párcserés formában kelet Magyarországon, mint nyugat Magyarország?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Talán ha valamivel alátámasztanád az állitásodat?
2024. júl. 14. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert tobb a munkanelkuli es unatkoznak
2024. júl. 14. 11:39
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es! Tapasztalat 🙂 higyj nekem!

2-es! Többnyire jómódú, értelmiségi emberekről van szó. Semmi köze az anyagi háttérhez.

2024. júl. 14. 12:20
 4/12 anonim ***** válasza:
3. Csak megismételni tudom 1. kérést! Nem hiszek a szavaidnak.
2024. júl. 14. 12:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Akkor tessék megnézni, szexpartner kereső oldalakon a felhasználókat!

Nem fogok ezen vitatkozni veled. 10 felhasználó közül, 8 Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Szeged, Kecskemét és a kisebb települések,. míg 2, Pécs és Győr környékéről keres.

Másik.

Goldengate.hu

Barany - Somogy - Tolna, aztán Zala - Vas - Győr Moson Sopron vármegye a hirdető felületen 16.000 hirdetés, míg Csongrád - Hajdú Bihar, békés vármegye , de nézhetjük Heves - Borsod - vármegye 30.000 hirdető. Ennyivel nem laknak többen ott.

2024. júl. 14. 13:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Még 1 eszembe jutott!

Pl késő este, éjszaka, ha felnézek egy ilyen oldalra, és épp online felhasználókra keresek rá, nyugat Magyarországról van 5 felhasználó, keletről 55. Érdekes! Ennyit a hiszel, nem hiszel nekem. Teszek rá. Ezek valós adatok.

2024. júl. 14. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Mondok en hogy munkanelkuliek es unatkoznak

A tobbiek meg fáradtak azert nincsenek online

2024. júl. 14. 17:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy 70 százalékuk diplomás felhasználó. Sokakkal beszélek, néhányukkal találkozok is.

A tanultabb réteg jobban, rugalmasabban kezeli a többes adta örömöket.

Szó sincs hátrányos, szegény rétegről.

2024. júl. 14. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
S téged miérr zavar?Mi is lányt keresünk 3.-nak..Nehéz is találni.
2024. júl. 14. 17:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Engem ugyan nem zavar! Csak kíváncsi voltam, hátha tudja valaki a kérdés miértjét. De te se tudod...
2024. júl. 14. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!