Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen vibrátorod van ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vibrátorod van , szilikonos vagy zselés ?

Figyelt kérdés

Milyen vibrátort használsz , szilikonos, zselés, üveg, műanyag... ?

Esetleg megírnád a kedvenc vibrátorod márkáját /nevét, típusát és , hogy hol vetted ?

#zselés, szilikonos, vibrátor, melyik a jobb vibrátor , #Zselés vibrátor vagy szilikonos
2024. júl. 13. 21:27
A kérdező szavazást indított:
Zselés vibrátort használom szívesebben :
Szilokonos vibrátort hasznáépm szívesebben :
Műanyag vagy PVC vibrátort használom szívesebben :
7 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sima olcsó, rezgős, kb 20 centis de nagyon élvezem vele a játékot...
2024. júl. 13. 21:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van uvegdildom es egy szilikon azokat szeretem. Vibratorbol szilikonos van.
2024. júl. 13. 21:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy olcsó sima kicsi rezgősöm kb. 4 ezer volt az ára anno, szeretem élvezem, de váltanék .

Van egy PVC - szilikon anyagú vibrátorom is de azzal az a bajom, hogy nem tekerő gombos a rezgés erősség szabályzója hanem nyomó gombos a rezgés kapcsolója és a rezgés mód kapcsolója is. Na ezt nem szeretem benne, hogy van kb. 20 rezgésmód ami közül válogathatok, DE ! mind a 20 rezgés kombináció ugyan azzal a rezgés erősséggel rezeg.

Az rendben van , hogy vannak különböző rezgési ritmus kombinációk, de miért nem lehet ezeknek az adott rezgés kombinációknak a rezgési erejét is szabályozni na ezt nem értem.

Szóval, szeretnék egy "normál" méretű új vibrátort venni ami tekerő vagy csavaró gombos azaz a rezgését a nullától a maximum között lehessen tetszés szerinti rezgésgyorsaság fokozatra állítgatni.

Aztán , hogy szilikonos vagy zselés legyen e !?

Na ezt nem döntöttem el, ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha segít a véleményetek , tapasztalataitok a döntésem meghozatalába.

2024. júl. 13. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy szilikonos van. Lelo a márkája, típusát nem tudom. Szeretem.
2024. júl. 13. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék majd egyet, fontos lesz hogy minél vékonyabb legyen
2024. júl. 14. 01:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fém, üveg, szilikonos és zselés is van.
2024. júl. 14. 12:09
 7/12 A kérdező kommentje:

6 -os.

A szilikonost vagy a zselést kedveled jobban ?

Vannak akik azt mondják, hogy a zselés az ragadósabb és "gumis szagú" mint a szilikonos, neked mi a tapasztalatod ?

2024. júl. 14. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
A zselés hamarabb tönkre megy, szilikonos tartósabb szerintem, sikosítóval közel ugyanaz az érzés. De most egy szilikon szomszéd fiú a kedvenc.
2024. júl. 14. 18:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Ezt fogom megvenni !

[link]

aug. 24. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én egy ilyet vettem ma.

szept. 27. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!