Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenlem magam ennyire?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve találkoztam párszor egy fiúval.Egyszer le is feküdtünk.Aztán utána nem folytattuk a kapcsolatot.4 éve vagyok együtt a férjemmel és tegnap beszélgettünk és elmondta,hogy az milyen gáz volt neki,mikor visszahallotta,hogy ez a fiú miket mondott rólam,hogy miket csinált velem.Én is belátom,hogy hiba volt az életemben,de 1 ilyen "kapcsolatom "volt ami szinte egy éjszakásra sikerült és még nem is ismertük egymást a férjemmel. Nagyon szégyellem magam ez miatt,főleg,hogy ez a fiú valószínű elmondta mindenkinek.2024. júl. 12. 09:12
2/18 anonim válasza:
Azért miért kellene szégyenkezned, mert a férjed előtt voltál mással is?? Az meg hogy elmondta mindenkinek, az ő szegénységi bizonyítványa. Gondolom ezek szerint egy társaságban vagytok, ha esetleg legközelebb felhozná, mond azt hogy te már el is felejtetted, nem volt annyira maradandó. Többet hidd el nem lesz ez téma utána.
Az meg hogy a férjed ezt emlegeti neked, az is gáz. Gondolom neki is volt élete előtted.
3/18 anonim válasza:
Nincs miért szégyelld magad bármit is tettél. A férjednek semmi köze a múltadhoz! Nevettséges ez a viselkedés!
4/18 A kérdező kommentje:
Elég kisvárosban élünk és mindenki ismer mindenkit. A férjem nem rosszból mondta,csak rosszul esett neki ezt végig hallgatni. Nekem meg az esik rosszul,hogy ez nagyon gáz és milyen feleségnek gondolhat,hogy ilyen pletykák mennek rólam.
2024. júl. 12. 09:19
5/18 anonim válasza:
Kérdező, ne kérlek ne! Egy kisváros ahol tudják egymás cipőméretét, meg hogy issza a kávét? Ki nem szh.rja le! Mindenki sepregessen a saját háza táján! Nőjjetek már fel! Tisztelem a vidéki embereket, de ez a mit gondol rólam a Piri mama, meg a Mariska, meg a Pista bá?
6/18 anonim válasza:
Az elkalmi szexnek az egyik buktatoja, h nem tudjuk, kivel bujunk ágyba, és mennyire seggfej az illető.
9/18 anonim válasza:
Nem kell semmit belátnod, semmilyen hibát nem követtél el.
10/18 anonim válasza:
Ezért is utálom a falut, mert állandóan pletykálnak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!