Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Az szexet megszoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az szexet megszoktátok köszönni a párotoknak ha mennyekbe repített benneteket?

Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Ez oda-vissza játszik természetes dologként.
2024. júl. 12. 08:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó ,de a férfi végzi a munka nagyobbik részét. :)
2024. júl. 12. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

#1 vagyok

Hát rohadtul nem. Akkor te jó szr nőket fogtál ki. De inkább ez egy hímsoviniszta duma. A szex/szeretkezés az két fél "munkája".

2024. júl. 12. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
#3 nagyon igazad van. 41f
2024. júl. 12. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Miért kellene megköszönnöm?? Ő mindig elélvez, én nem mindig. Akkor ebben az esetben neki kellene hálálkodnia nekem? Nem az óvodában vagyunk.

Az pedig hogy ő végzi a nagyobb részét, akkor te eddig csak tengeri csillagokkal találkoztál, mert egy nő igenis mindent ugyan úgy beletesz.

2024. júl. 12. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Mi megköszönjük egymásnak. Nincs ebben semmi.
2024. júl. 12. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán értem miért kéne megköszönni. Mi utána összebújunk és elmondjuk milyen jó volt.
2024. júl. 12. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

sosem köszönjük meg egymásnak.

Ő minden alkalom után megkérdezi, hogy jó volt? én minden alkalom után elmondom, hogy jó volt. Ennyi

2024. júl. 12. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindig, de ha észrevesszük a másikon, hogy mennyire igyekezett hogy jó legyen az élmény, akkor előfordul hogy megköszönjük egymásnak. Például amikor láthatóan fáradt vagyok, vagy most a 100 fok melegben is lendületesen csinálom neki hogy el tudjon menni, akkor a végén hálásan annyit mond nekem hogy köszi babym.
2024. júl. 12. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
8. Ez nagyon aranyos amit leirtál, de olyan nagyon hidegen hangzik. (F:Jean! Kiviheti a hölgyet.) (N:Végre nyugodtan alhatok.) Bocsánat!!!!
2024. júl. 12. 13:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!