Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelőktől, hogyha nektek a lakásotokban / házatokban vannak dedikált BDSM bútorok, azokat hogy rejtitek el a vendégek elől? Egyáltalán el szoktátok rejteni őket a kíváncsiskodó szemek elől?
Én láttam már olyan andráskeresztet, ami egy tolóajtós szekrénybe volt rejtve, vagyis szekrénynek álcázták. Ha illetéktelen szemek elé ne kerüljön, becsukták a szekrényajtót, és kész.
De hát a legtöbb eszköz nem bútorméretű, (tehát elfér minden egy dobozban, fiókban, zárható polcon,) VAGY többfunkciós. Ki mondaná meg, hogy minek can neked rácsos ágyad.
Egy lakást nem szoktak telepakolni ilyen eszközökkel. Egy szoba, már aki megengedheti.
Az andráskereszt nem bdsm eszköz. Ezekszerint se az építőiparban, se a bdsm vel nem vagy képben.
Mi az hogy dedikált bdsm bútor?
Ki dedikálja?
Azért akinek van saját hálószobája annak nem kell rejtegetni semmit. Meg mi az hogy kiváncsiskodó szemek? A fiókot is le kell zárni nehogy megnézze a bugyit vagy a műfszt? Vagy a szennyestartót hogy én szaglássza a használt bugyit ???
Nem értem.
#6: Arra gondolok, akinek több BDSM-hez kapcsolódó bútora van, mint az átlagnak: Kaloda, andráskereszt, fenekelőpad, nőgyógászati szék, nyújtópad...stb. Azért ezek elég nagy méretű bútorok ahhoz, hogy csak úgy el lehessen rejteni őket.
Azt kérdezem, hogy akik mondjuk vendéget fogadnak, azok ilyenkor elrejtik őket, vagy nyíltan bemutatják a vendégeknek, hogy sok BDSM témájú bútoruk van, és nyíltan bevállalják, hogy részt szoktak venni ilyesmi tevékenységekben?
#7 oké de mi az hogy dedikált ???
dedikál jelentése
1, Ajánlással illetve aláírással ellát.
2, informatikában: adott célra elkülönít
Amilyen esetet felvázolsz azt nehezen tudom elképzelni hogy Béla és Mari a 7. emeleti 57 m² panel lakásukban rendezik be.
Plusz ha valakinek mégis tele van a lakása akkor hová tudná eltenni.
Szerintem akiknek ilyen komplett felszerelése van annak van erre külön szobája helysége. Lásd mint saját edzőterem pl pincébe garázsba külön kerti épületben.
Sőt azt is megkockáztatom hogy csak inkább ilyen jellegű körből vannak barátaik akik elől meg nem kell dugdosni
3. Én lakásról beszéltem, hogy egy andráskeresztet szekrénynek álcáztak, pont mert nem stúdió volt.
De ez mindegy is. Kategorikusan kijelentetted, hogy az andráskereszt nem bdsm eszköz. Mégis akkor mi igen, ha már ez sem???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!