Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy szőrös férfi ma már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szőrös férfi ma már visszataszító a nők számára?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen géneket örököltem vagy túl sok tesztoszteron termelődik bennem, nem tudom.

Hónaljam, intim részeket leszedem, viszont a testem szinte minden részén rendesen nő a szőr. Tervezem majd a hátamat is lézeresen szőrteleníttetni.

Nemrég voltam strandon, nagyon elkeseredtem. Semmilyen korosztályban nem láttam ennyire szőrös pasast mint én...

Létezhet még olyan nő akinek ez bejön, vagy feleslegesen próbálkozom az ismerkedéssel?

2024. júl. 11. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
szerintem a férfiakon van szőr, igényesen és nyilván nem mindenhol a fiúkon meg nincs azok csupaszok.
2024. júl. 18. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom de én 20 éve vagyok szőrtelen a mellkason és intim területen.

Igazából sokaknak bejön így ahogy észre vettem.

Sőt a legtöbb értelmes ember nem ez szerint ítéli meg, hogy ki az aki férfi vagy sem. Mert ehhez semmi köze a szőrtelenítésnek. Ezt csak a kislányok és kisfiúk kik agyilag éretlenek képzelik bele.

szept. 18. 13:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Én szőrös vagyok, és általában szeretik.
szept. 18. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:
A férjem is elég szőrös fajta van a hátán is de nem sűrű. Az elején furcsa volt mikor megismertem de teljesen elvarázsolt az arca, a szeme, a kisugárzása, a lénye. Imádom igy ahogy van mert őt szeretem ugy ahogy van.
szept. 19. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Aki szőrös típus, vállalja fel, és akkor úgy is fog tetszeni és kelleni a nőknek. És óvakodjon az olyan megoldásoktól, amiktől idiótán néz ki.

A 12-nek meg igaza van abban, hogy semmi köze a férfiassághoz a szőrzetnek, és nem csak pálcikafiúkák szőrtelenek nagy számban, hanem nagydarab kigyúrt tenyészbikák is. Ahogy sok töketlen szőrös pasi is van.

Eg szőrös faszi

szept. 19. 12:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Tőlem eddig minden barátnőm kérte,hogy szőrtelenítsek.Azt nem mondom,hogy utáltak szőrösen,de jobban szerették ha leszedem.
dec. 5. 12:49
 17/17 anonim válasza:
attól függ hol, pl.: ha a hátán szőrös az undorító, de ha a lábán akkor engem nem zavar
dec. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!