Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan night club Magyarországon ahol a nők nem látványosan ostobák?
szerintem az pont nem az a munkahely ahol elvárás a diploma.
Mondjuk egyszer én is voltam egy night clubban,ott kifogtam egy csajt aki egyetem mellett csinálta és tanárnak tanult.
Még mondta is,hogy a szülei azt hiszek,hogy valami raktárban vállal éjszakai műszakot diákmelóként
A férfiak számára megalázó, ha egy nő művelt, okos, értelmes. Mivel gyakorlatilag mind azt hiszitek, hogy a nők alsóbbrendűek.
Az ilyen helyeken, még ha éppen a tandíjadra szeded is össze a pénzt, mint nő, akkor is elvárják, hogy butácskának tűnj, mivel ez a pasik igénye.
Az értelmes nőt nem lehet lenyűgözni azzal, ha kiteszed a prémium kategóriás autód kulcsát az asztalra, vagy ha meglobogtatsz egy húszezrest. Az értelmes nő átlát a hazugságokon, és mindent, amit mondasz, vagy teszel, megjegyez.
Nektek ez borzasztóan degradáló.
És mivel az ilyen helyekre a férfi nem gondolkodni, társalogni, esszéket írni megy, hanem azért, hogy a gatyájában meglegyen az élvezet, ezért nincs is szükség arra, hogy a hölgy levezesse neked Hawking valamelyik egyenletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!