Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan night club Magyarors...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan night club Magyarországon ahol a nők nem látványosan ostobák?

Figyelt kérdés
Ma volt az első sztriptízbáros élményem és az elején nagyon tetszett, azonban az volt a probléma hogy amint megszólalt a nő érezni lehetett hogy borzasztóan egyszerű és ez így elvette a kedvem az egésztől. Szóval az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan sztriptízbár ahol ez nem ennyire feltűnő?
2024. júl. 11. 04:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélhetsz, de nagyon kicsi rá az esély! Nem az észbeli képességeik miatt alkalmazzák őket!
2024. júl. 11. 04:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az pont nem az a munkahely ahol elvárás a diploma.

Mondjuk egyszer én is voltam egy night clubban,ott kifogtam egy csajt aki egyetem mellett csinálta és tanárnak tanult.

Még mondta is,hogy a szülei azt hiszek,hogy valami raktárban vállal éjszakai műszakot diákmelóként

2024. júl. 11. 05:21
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Új elvárás az okos prosti?
2024. júl. 11. 07:11
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Nincs. A nők nagy része látványosan ostoba, és ez a sztriptíztáncosnők körében sincs másképp.
2024. júl. 11. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyi az elvárás velük szemben, hogy pár mondatot meg tudjanak szólalni angolul (bár nagyon sok bárban, legfeljebb 1-2 csaj tud valamennyit a többi még magyarul is alig). Barátom szript10 bárba nem az entellektüel, hanem a csöcsök és a meredező cerkád miatt mész :)
2024. júl. 11. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak számára megalázó, ha egy nő művelt, okos, értelmes. Mivel gyakorlatilag mind azt hiszitek, hogy a nők alsóbbrendűek.

Az ilyen helyeken, még ha éppen a tandíjadra szeded is össze a pénzt, mint nő, akkor is elvárják, hogy butácskának tűnj, mivel ez a pasik igénye.

Az értelmes nőt nem lehet lenyűgözni azzal, ha kiteszed a prémium kategóriás autód kulcsát az asztalra, vagy ha meglobogtatsz egy húszezrest. Az értelmes nő átlát a hazugságokon, és mindent, amit mondasz, vagy teszel, megjegyez.

Nektek ez borzasztóan degradáló.

És mivel az ilyen helyekre a férfi nem gondolkodni, társalogni, esszéket írni megy, hanem azért, hogy a gatyájában meglegyen az élvezet, ezért nincs is szükség arra, hogy a hölgy levezesse neked Hawking valamelyik egyenletét.

2024. júl. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!