Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad már rokonod, ismerősöd meztelen képét (neten,
telefonban pl), úgy hogy nem neked volt szánva?
Unokanővérem egyszer nekem küldte véletlen. Hát én kivertem xd
2024. júl. 10. 18:55
2/12 anonim válasza:
Ilyen szexkapcsolat-barátság extrákkal szerű dologban voltam egy pasival. Mutatott pár képet a telefonján, és véletlenül megláttam egy félmeztelen női testet is. Az arca nem látszott, de a tetoválásai igen, azonnal felismertem benne az egyik barátnőmet. Nem volt komoly még akkor semmi sem köztünk, szóval nem vettem rosszul, csak elkezdtem nevetni. Azóta az illető pasi a férjem, a barátnőmmel sem szakadt meg teljesen a kapcsolat, de már kicsit eltávolodtunk (főleg költözés, távolság az oka).
2024. júl. 10. 19:00
3/12 anonim válasza:
Nővérem telóján láttam egyszer egy képet róla, ahol be volt terítve az arca, de rendesen...! :D
2024. júl. 10. 19:21
4/12 anonim válasza:
Egyszer egy volt barátnőm öccse kölcsönadta a régi laptopját. Egy eldugott mappában találtam róla meztelen szelfiket, meg pár farokverős videót. Természetesen mentettem magamnak, olyan teste van hogy aaaahhhh...
2024. júl. 10. 19:46
5/12 anonim válasza:
Haverom házi szexvideóját láttam így 😃
2024. júl. 10. 20:01
6/12 anonim válasza:
Barátnőmnek mutattam fotókat az az előtti hétvége turájáról. Egy sorozatnyi masztis kép maradt a többi közt, amiről azt hittem, a rejtett fileba kerültek már.
2024. júl. 10. 20:21
7/12 anonim válasza:
Volt osztálytársamról láttam egy rövid home videót még vagy 15 éve a neten. Ki se néztem a srácból annó, hogy ekkora bika! Sajna nem tudtam letölteni, kb.egy órát volt fent csak, de egy kiadósat masztiztam rá, emlékszem. :)
36N
2024. júl. 10. 21:09
8/12 anonim válasza:
Azért vannak szerencsés emberek...
2024. júl. 10. 22:29
9/12 anonim válasza:
Mikor nővérem kérte h vmit csináljak meg a laptopján, akkor találtam meg véletlen a róla és a pasijáról készült közös és egyéni képeket. Csak sima akt képek voltak amit a szobájában csinálták egymásról és közösen.
Hát...nem egy bomba csaj de azért mégis izgató volt úgy latni.
2024. júl. 10. 23:07
10/12 anonim válasza:
Kollégám mutatott kirándulási képeket és hát úgy néz ki rendesen kiélvezték a vakációt mert véletlen belelapozott abba a képbe ahol a felesége épp szopja.
Sajnos kicsit kínos volt számomra a dolog, mert nekem nagyon bejön a felesége és elkezdett felállni a farkam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!