Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelők! A szüleitek tudnak arról, hogy BDSM kedvelők vagytok?
Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 18:18
2/24 anonim válasza:
Nem. Frászt is kaptak volna, ha meglátják, hogy egyszer mit művelt velem egy lány. :D
3/24 anonim válasza:
Nekem elmondod mit csinált? drága 2es kommentelo
4/24 anonim válasza:
Nem is értik miért vettünk rácsos franciaágyat... 😅
7/24 anonim válasza:
"5 vagyok
A már nem érdekli őket, ergo a túlvilágon ezek a dolgok már nem érdekelnek senkit! 25 éve élek életvitelszerűen domináns, szadista, fetisiszta ként. Amit nem vertem nagydobra. Vagy is nem volt náluk tiszta, ha néha szigorúbb (nem alpári, és egy bites gané) a párjaimmal. Ez volt a természetes.
9/24 anonim válasza:
Egyszer húgom bejött a szobámban, mikor zuhany után a köntösöm vettem le. Még látszódtak a korbács nyomai az utolsó szeánszról.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!