Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vagytok szégyenlősek a melleitekre?
Figyelt kérdés
Mások előtt sosem veszitek le a melltartót? Vagy már zavar az is, ha pólón keresztül látni, hogy áll a bimbótok? Esetleg a fürdőruha felsőt átveszitek atrandon mindenki előtt?2024. júl. 10. 15:33
1/14 anonim válasza:
Semennyire, de mutogatni sem szoktam magamat.
2/14 anonim válasza:
Alapból sok kivágott felsőm van, néha melltartó nélkül is szeretem felvenni. Strandon nem csináltam ilyet, de volt, hogy férfi ismerősök között átvettem, teljesen meztelenül látták a mellem. Csak úgy nyílván nem mutogatom, de büszke vagyok rájuk, szép nagyok.
3/14 anonim válasza:
Semennyire, haverokkal simán napozok/medencézek pucéran is akár.
23L
4/14 anonim válasza:
#3 Ja ezek a "haverok" akik már mind megdugtak gondolom.
5/14 anonim válasza:
#4 igen persze haverok. Ezeket mind férfiak írják.
6/14 anonim válasza:
Nem vagyok, napozáskor simán leveszem a felsőt
7/14 anonim válasza:
Szia 🙂 itthon is bármelyik strandon?
8/14 anonim válasza:
Nem mutogatom magamat. Nem járkálok úgy az utcán mint egy rossz riban* de nem vagyok szégyenlős.
(*khhmm Ez nem azt jelenti hogy bárkinek küldenék bármit)
9/14 A kérdező kommentje:
Lányok, akik nem szégyellősek, mekkora a melletek? Azért nem féltitek annyira, mert nagyok, vagy csak nem érdekel ki mit gondol róla?
2024. júl. 10. 16:08
10/14 anonim válasza:
Nekem nagyok vannak és mondjuk a barátnőim előtt nem szégyellem. Fiú barátok is, ha nem is sok de látták már. Volt, hogy "véletlen" megmutattam egy srácnak a melleimet, aki nagyon bejött. Melltartó nélkül, lenge pólóban telibe látta, ilyeneket megmerek csinálni néha. 24/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!