Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy fér a barátnőmbe ekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fér a barátnőmbe ekkora farok? Vagy nem a magasság, alak számít, hogy mekkora fér el egy lányba?

Figyelt kérdés

24/L vagyok és van egy barátnőm, aki már egy éve együtt van egy férfival. Nem nagyon mesélt még a szexuális életükről, de egyik nap itt aludt és iszogattunk. Magától elkezdte mondani, hogy az ő barátjának nagyon nagy farka van és hogy imádja vele a szexet. Mondtam neki, hogy kamuzik, hát egy nagy el se férne benne (a barátnőm 152 centi és kb. 45 kiló). Mutatott képet a barátja a farkáról, nagyon nagy volt, kérdeztem tőle, hogy ez megvan 20 centi. Mondta, hogy 21. Kérdezgettem, hogy nem fáj neki, hisz olyan picike. Csak annyit mondott, hogy 1-2 pózban tényleg sok, de amúgy nem kellemetlen neki és imádja.

Először is csodálkoztam, hogy lehet valakinek ekkora, a másik, hogy pont az a barátnőm szexel ekkora mérettel, aki még a gimisek között is pici lenne. Ez nem méretfüggő a lányoknál? Egy 180 centis nő nem fogad be könnyebben ekkora méretet?

2024. júl. 10. 14:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá szokott
2024. júl. 10. 14:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miért egy magas srácnak nagyobb a farka, mint egy alacsonynak?

Ugyanez van a nőknél is.

2024. júl. 10. 14:35
 3/20 anonim ***** válasza:
11%
Ki próbáltad volna vele?
2024. júl. 10. 14:43
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

Gyakorlat teszi a mestert.

„24/L vagyok … Ez nem méretfüggő a lányoknál?”

Furin fogalmazol. Te biztosan lány vagy? 🤔

2024. júl. 10. 14:45
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
De jó is lenne ha ilyen egyszerűen lehetne találni normális pasit 21 centis farokkal...
2024. júl. 10. 14:45
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerinted egy gyerek hogy jön ki? Édes istenem... Egyes pózokban pedig a hossz kevésbé érezhető.
2024. júl. 10. 14:48
 7/20 Laylah ***** válasza:
82%
Nem függ össze.
2024. júl. 10. 14:48
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát gondolom átlagban nagyobb van egy magas férfinak, mint egy alacsonyabbnak, mint a láb, kéz stb. Tudom, hogy nem annyira aránylik, mint ezek a testrészek, de nagy átlagban biztos így van.

Azért fogalmaztam így, hogy ne legyen félrérthető, hogy férfi vagyok és a barátnőm egy másik férfival szexel.

2024. júl. 10. 14:50
 9/20 érdeklődő35 ***** válasza:
68%
Lehet, nem tövig vágja bele, csak a felét, és a barátnődnek a farok vastagsága ami nagyon bejön
2024. júl. 10. 14:51
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Biztos 24 vagy?

Úgy gondolkodsz, mintha inkább 14 lennél.

Egy nagyobb darab pasinak nincs nagyobb és egy pici nőbe befér egy nagy is.

2024. júl. 10. 14:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!