Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitol van ez, Legtobbferfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol van ez, Legtobbferfi pár alkalom után megunja a szexkapcsolatat más meg évekig ugyan azzal jár össze?

Figyelt kérdés
Sok férfitól hallom h pár alkalom után még u ja a nőt és keres újat. Na de mi annak azokkal akik hosszabb ideig dugják ugyan azt? Hogy nem unják meg?

2024. júl. 10. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ügyesebb nők akikkel jó az ágyban és vannak akikkel rossz az ágyban. A cici és a punci megléte nem garancia arra, hogy az ágyban is jó. A legtöbb nő elég gyenge a lepedőgyűrésben bármilyen meglepő is ezt hallania egy nőnek esetleg. A cici, punci, meg a "töltött" csirke nem minden...
2024. júl. 10. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem

Mindegy hogy heti 5x jarsz ossze vele es egy ido utan raunsz

Vagy heti 1-2x nagy nehezen ossze hozod

Akkor akar evekig is tarthat

Nekem pl volt ilye

2024. júl. 10. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jót írnak az előttem lévők.
2024. júl. 10. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szexkapcsolatban is fontos a kémia és az összhang.

Ha ez megvan utána jöhet a szex. Ha az is jó akkor hosszabb kapcsolt lesz.

De ha ezekből valamelyik nem teljesül akkor egy-egy alkalom lesz csak.

2024. júl. 10. 14:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A titok nyitja a szopás. A pasik megérzik hogy csak azért szopod mert elvárás, vagy azért mert igazán élvezed! És ha élvezed, akár egy órán keresztül is lehet szopni, aminek a végén az utolsó cseppig lenyeled. Ezután kenyérre lehet kenni a pasikat... ;)
2024. júl. 10. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mitől van az hogy valaki szereti a sültkruplit, van aki meg utálja?
2024. júl. 10. 14:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 2 éves volt, meg most is tart egy már lassan 2 éve.

De ezek inkább ilyen barátság extrákkal. Oké, dugni járunk össze. De ha már ott vagyunk, beszélgetünk is egy jót.

2024. júl. 10. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

"A titok nyitja a szopás. A pasik megérzik hogy csak azért szopod mert elvárás, vagy azért mert igazán élvezed! És ha élvezed, akár egy órán keresztül is lehet szopni, aminek a végén az utolsó cseppig lenyeled. Ezután kenyérre lehet kenni a pasikat... ;)"

Ja úgy, hogy át fordul a másik oldalára a nő meg hoppon marad...

2024. júl. 11. 09:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan keresem az újat, de mellette volt dugópajti is, akivel 10 évi összejártunk.
2024. júl. 20. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tartós szexpartnerem volt eddig. Igazából most is hasonlót keresek.48F
2024. júl. 20. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!