Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressek szexpartnert ezeken társkeresőkön (vagyaid, szexrandi stb..)? Egyszerűen nem találok, vagy valami robottal kell beszéljek vagy prémiumtagságot kell vegyek, badoo, tinderen fent vagyok de egyszerűen senkit nem találok 22/f
Badoot, tindert, vágyaid engedd el.
Szexrandi.hu
Igen, előfizetés kell, de nekem bevállt!
Am van kor vsgy valami megkötésed?
Van extra tulajdonságod pl. Kigyurt, jóképű,vékony vagy 18/5 + a farkad?
Vagyaid.hu-n női fiókkal akkor is napi 99+ megkeresést kapsz, ha blank profil.
Szóval sok sikert férfiként :D
Badoo régen működött. Manapság egy lepusztult szar és tele van homokosokkal.
A legtöbb oldal silány lett. A Tindert nem ismerem de arra azt mondták hogy az működik.
Nekem a Tinder indulásánál jó sikereim voltak 10 éve, akkor még fiatal is voltam, huszas éveim legelején. Most már 30 felett kevésbé rám van szabva és az app is nagyon megváltozott, nehéz kitűnni, és pusholja nagyon a prémiumot.
Mostanában goldengate-en keresgélek, szexrandit én is ki fogom próbálni.
Ahogy az első írta, kalandozásnál sajnos ezek számítanak... ha nem vagy magas, izmos, maszkulin és nincsen vastag, 18 centi feletti farkad akkor brutál nehéz.
Nem nehéz igazából. Egyedinek kell lenned aki értelmes, tiszteli a nőket és működik a dolog.
A szexrandi jó volt 15 évvel ezelőtt. De pénzéhes szar lett és sok a csali profil, amit a fenntartó csináltat hogy jobban nézzen ki az oldal.
Első válaszoló, te ki vagy gyúrva?
Vagy ide is jó duma kell nagy szerszám?
Mindegyik egybe?
Mert én is fent vagyok de nincs szerencsém.
Természetesen átlagos kinézetű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!