Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban volt már rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban volt már rá példa, hogy a pasid "átengedett" egy idegen pasinak? Van olyan lány, aki szereti a kiszolgáltatott helyzeteket? (pl. megbilincselve, bekötött szemmel szexelni egy idegen pasival)

Figyelt kérdés
Milyen érzés kiszolgáltatva lenni?

2024. júl. 10. 07:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
8%
Dehogy volt, milyen kapcsolat az ahol ez bevett...?
szept. 27. 06:53
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Szembekotessel volt ra pelda tobbszor is 20/N
szept. 27. 18:37
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Ki próbálnán
szept. 27. 21:32
 24/30 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenben nem volt részem, de párcserében igen. Baromi izgalmas volt. Ez egy következő szint lenne.
szept. 28. 01:31
 25/30 anonim ***** válasza:
96%
Voltam már hasonlóban megkötözve de nem idegennel 29 N
okt. 13. 07:32
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen a mai napig elogordul es igen o is mar adott at engem baratnojenek

42F

41N

(reszletek privatban 😇😈)

okt. 22. 20:38
 27/30 anonim ***** válasza:
92%
Ez nálunk már évek óta tökéletesen működik. Swingerezünk, de volt olyan házibuli ahol külön voltunk másokkal. Van állandó házi barátunk, de fordítva is működik a dolog. 30 éve élünk együtt szeretetben, megbecsülésben, de mindkettőnknek szüksége van a változatos szexre, hogy ne kelljen egymás tudta nélkül félrelépnünk. Együtt tökéletesen működik.
dec. 22. 18:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Átadnám nejem, elviheti, aki akarja, vissza sem kell hozni! ;)
dec. 30. 11:32
 29/30 anonim válasza:
100%
Mi barátnőmmel tervezzük egy ideje hogy beveszünk egy harmadik férfit, ő is és én is nagyon kipróbálnánk, csak nem találtunk megfelelő személyt eddig, 26 évesek vagyunk
dec. 31. 12:41
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem a feleségem átengedett egy párnak, de a pár végül nem ment el a találkozóra.
dec. 31. 13:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!