Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mi volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi volt a legriban©osabb dolog, amit valaha csináltatok eddig?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek. Szégyelltétek magatokat utána?

2024. júl. 9. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Egy este alatt két fiúval csókolóztam.
2024. júl. 9. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

42-43 éves korom között, túl egy megözvegyülésen, több éves gyászfolyamat után, egy nap bekattant valami, és ordenáré r*banckodást leműveltem, utólag szégyellem, és nem is tudja rólam senki. Rengeteg fiatal sráccal voltam, volt hogy elment az egyik, egy óra múlva jött a másik. Voltam swingerben, többesben, szexeltem vadidegenekkel, voltam szerető, csináltam nyilvános helyen, szoptam fényes nappal tömegközlekedésen, stb

Utólag visszagobolva hányingerem van az egésztől, és elképesztő mázli hogy nem szedtem össze semmit, és nem végeztem valami pincében láncraverve.

Aztán ez lecsengett, lehiggadtam, és szerelmes lettem.

2024. júl. 9. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
8# szóltam neki, hogy fejezze be a faszsagon hisztizest. Nem tette, 5 csajjal csaltam folyamatosan, még nem szakított. Én hiába akartam nem engedett el.
2024. júl. 9. 21:05
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Reggelig tudnám sorolni de valószínűleg le lennék pontozva.L
2024. júl. 9. 21:30
 15/21 érdeklődő35 ***** válasza:
14# ha megnézed a 13est is elfogadták, és kimondottan pozitívan értékelték 🙂
2024. júl. 9. 22:21
 16/21 A kérdező kommentje:
15# Én értékelem. Mondjátok minél mocskosabb, perverzebb szexsztorikat.. 😁😁😁
2024. júl. 9. 22:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmmel meztelenül fütödtünk 4 pasi jelenlétében egy medence partin.
2024. júl. 9. 23:44
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Egy partin egyszerre két férfival feküdtem le. Szerencse, hogy intelligensek voltak és nem csináltak semmi olyat, amit nem akartam. Akkor rohadtul élveztem, most már szégyellem magam.
2024. júl. 10. 01:25
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

15# és nagyon meg is lepődtem rajta, pedig egy elítélendő dolog.

Amúgy kérdező, még volt olyan is, hogy olyan helyen lakok ahol sok a turista és volt egy éjjel, hogy kint a gáton, ami eléggé népszerű a bazilika miatt, 6 idegen nőt nyaltam ki egy éjjel alatt. Csehet, németet, lengyelt, szlovákot és egyikük sem volt frissen zuhizott. Ahh de jó is volt. Abból 3 másnap is jött, de az egyik már használt volt, mert éreztem.

2024. júl. 10. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Én egy sokkal fiatalabb csajjal nyalattam ki a seggem, aztán az arcára vertem. Sub volt, élvezte ő is
2024. júl. 10. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!