Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi volt a legriban©osabb dolog, amit valaha csináltatok eddig?
42-43 éves korom között, túl egy megözvegyülésen, több éves gyászfolyamat után, egy nap bekattant valami, és ordenáré r*banckodást leműveltem, utólag szégyellem, és nem is tudja rólam senki. Rengeteg fiatal sráccal voltam, volt hogy elment az egyik, egy óra múlva jött a másik. Voltam swingerben, többesben, szexeltem vadidegenekkel, voltam szerető, csináltam nyilvános helyen, szoptam fényes nappal tömegközlekedésen, stb
Utólag visszagobolva hányingerem van az egésztől, és elképesztő mázli hogy nem szedtem össze semmit, és nem végeztem valami pincében láncraverve.
Aztán ez lecsengett, lehiggadtam, és szerelmes lettem.
15# és nagyon meg is lepődtem rajta, pedig egy elítélendő dolog.
Amúgy kérdező, még volt olyan is, hogy olyan helyen lakok ahol sok a turista és volt egy éjjel, hogy kint a gáton, ami eléggé népszerű a bazilika miatt, 6 idegen nőt nyaltam ki egy éjjel alatt. Csehet, németet, lengyelt, szlovákot és egyikük sem volt frissen zuhizott. Ahh de jó is volt. Abból 3 másnap is jött, de az egyik már használt volt, mert éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!