Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Életetek során bármikor is átfutott gondolatban, hogy pénzért csinálni orált és/vagy szexuális együttlétet? 23/l
Tisztességesen élek, dolgozok, átvitt értelemben szopok 8-10 órákat, de csak mert mondjuk egész életemben tisztesen élnék, nem jelenti, hogy nem futnak át efféle könnyebb megoldást kínáló lehetőségek a fejemben. Neten egy ismeretlen alak, nem látott rólam képet, csak a nemem miatt írt, és felajánlott 20 ezret egyetlen orálért... 25 év alattiként egy nap kemény munkával keresek meg 16.720 ft-t. Azaz felajánlott egy napi béremet + valamennyi túlórát. Persze nem fogatam el, igazából kísértésbe sem estem, és volt már példa korábban, hogy egy férfi 50 ezret kínált mindössze orálért, szintén nem éltem a lehetőséggel... De akkor égetően kellett volna pénz. És időnként, csak úgy, vagy ha ilyen miatt ír valaki, valakik, fülembe ágyazódhatnak az apró kisördögök megkísérteni, hogy amúgy basszus, mennyire jólesne azt, azokat azokat az összegeket magamnál tudni. Aztán mi lenne belőle, még csak soha nem is szoptam le senkit, mert én marha, azt gondolom, olyannak csinálnám, akit tiszta szívből szeretek és az ő gyönyöre nekem is élvezet. Mind tudjuk, ezer és egy oka lehet, miért nehéz az élet, a pénz meg szerves része. Akár szükségből, akár vágyból vagy félelemből.
Igazából azt sem tudom, minek írtam ki kérdést... Mennyivel jutok előrébb, ha megtudom, kinek jutott vagy nem jutott eszébe (semmivel 😅). De most már megszületett, és ha nem itt, akkor sehol, ha már szexuális kategória, és vagyunk jónéhányan. ^^'

Sajnos nekem is nagyon sokszor megfordul a fejemben, nagyjából olyan indíttatásból, mint neked. Igazából szomorú ez a valóság. Egy nő sokkal jobban él, ha nincs erkölcsi tartása...
És akkor gondolj a Sugar Daddy-kre, vagy Dubai-ra.
Ezért sem szoktam csodálkozni, ha valaki erre adja a fejét. Nekem ugyan nem lenne hozzá gyomrom, de nem nézek le senkit csak emiatt. Lehet én csinálom rosszul,

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!