Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Életetek során...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Életetek során bármikor is átfutott gondolatban, hogy pénzért csinálni orált és/vagy szexuális együttlétet? 23/l

Figyelt kérdés

Tisztességesen élek, dolgozok, átvitt értelemben szopok 8-10 órákat, de csak mert mondjuk egész életemben tisztesen élnék, nem jelenti, hogy nem futnak át efféle könnyebb megoldást kínáló lehetőségek a fejemben. Neten egy ismeretlen alak, nem látott rólam képet, csak a nemem miatt írt, és felajánlott 20 ezret egyetlen orálért... 25 év alattiként egy nap kemény munkával keresek meg 16.720 ft-t. Azaz felajánlott egy napi béremet + valamennyi túlórát. Persze nem fogatam el, igazából kísértésbe sem estem, és volt már példa korábban, hogy egy férfi 50 ezret kínált mindössze orálért, szintén nem éltem a lehetőséggel... De akkor égetően kellett volna pénz. És időnként, csak úgy, vagy ha ilyen miatt ír valaki, valakik, fülembe ágyazódhatnak az apró kisördögök megkísérteni, hogy amúgy basszus, mennyire jólesne azt, azokat azokat az összegeket magamnál tudni. Aztán mi lenne belőle, még csak soha nem is szoptam le senkit, mert én marha, azt gondolom, olyannak csinálnám, akit tiszta szívből szeretek és az ő gyönyöre nekem is élvezet. Mind tudjuk, ezer és egy oka lehet, miért nehéz az élet, a pénz meg szerves része. Akár szükségből, akár vágyból vagy félelemből.

Igazából azt sem tudom, minek írtam ki kérdést... Mennyivel jutok előrébb, ha megtudom, kinek jutott vagy nem jutott eszébe (semmivel 😅). De most már megszületett, és ha nem itt, akkor sehol, ha már szexuális kategória, és vagyunk jónéhányan. ^^'

2024. júl. 8. 19:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen,átfutott már. (nem kérek jelentkezőket)
2024. júl. 8. 19:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is nagyon sokszor megfordul a fejemben, nagyjából olyan indíttatásból, mint neked. Igazából szomorú ez a valóság. Egy nő sokkal jobban él, ha nincs erkölcsi tartása...

És akkor gondolj a Sugar Daddy-kre, vagy Dubai-ra.

Ezért sem szoktam csodálkozni, ha valaki erre adja a fejét. Nekem ugyan nem lenne hozzá gyomrom, de nem nézek le senkit csak emiatt. Lehet én csinálom rosszul,

2024. júl. 8. 19:43
 3/22 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem amíg nem muszáj,addig ne tedd meg ,ha nem vagy olyan lány ,akkor később bánni fogod
2024. júl. 8. 19:43
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek átfut az agyán a gondolat egy-egy nagyobb összegű ajánlat esetén. Az más kérdés, hogy kinek mi a nagy összeg.
2024. júl. 8. 19:44
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy fizetne a szopásért, de bizony annak is ára van.. Előbb-utóbb be fogja hajtani rajtad a tartozást így, vagy úgy és ugyanott leszel.. Ha ku®vaként viselkedsz, akkor ku®vának is fog tartani és akként fog kezelni.. Lehet először jó buli lesz, meg könnyű pénz, de lehet elkezd majd verni, ha nem szopod le elég rendesen, élvezetesen és nem eleget. Egyre betegebb és betegebb dolgokat fog kérni tőled, pisi, majd kakaszex, megerőszakolás és társai. Bizony ki fogja használni a szorult helyzetedet és vissza fog élni vele. Először napi 1, majd napi 5 szopást fog követelni tőled. Egyre agresszívabb és bunkóbb lesz, ja és egyre követelőzőbb.. A pénzmennyiséget meg csökkenteni fogja, hogy hát nem szoptál rendesen kis ku®va, azért csak egy 5 ezrest kapsz... Nagyjából erre számíthatsz...
2024. júl. 8. 19:48
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó (#5), bár távol áll tőlem a műfaj, ezt lehet és szokták is ésdzel csinálni. Ki mondta, hogy ez a random pasi állandó partner lenne? A kérdező a példájában egyetlen alkalomról beszélt.
2024. júl. 8. 19:50
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
6# Akkor sem éri meg az a 20 ezer forint.. Aki szegény nőket kihasznál, az bármire képes. Lehet titokban képeket csinál az aktusról, majd megzsarolja a csajt, hogyha nem jön össze vele, akkor elküldi mindenkinek.. Én vigyáznék ezzel a dologgal, mert alaposan pofára lehet esni...
2024. júl. 8. 19:54
 8/22 anonim ***** válasza:
56%
Kinek nem jut eszébe néha? Nincs semmi jelentösége. (Max. néhány okoskodo ilyenen éli ki undorito hajlamait amiket erkölcsi elitélésként rádolvas.)
2024. júl. 8. 19:55
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
8# Ez nem erkölcs kérdése.. Olcsó ku®vaként fogja a pasi az ilyet használni. Vannak az úgynevezett luxusku®vák, de őnekik meg van elég pénzük, így nem tudják mivel sakkban tartani őket és ők nagy tétekkel játszanak.. Viszont van a másik típus, az olcsó ku®vák, őket a pasi akként is fogja kezelni, mint egy darab rongy. Sajnos ez az igazság. Én nem ítélem el az ilyeneket egyáltalán.. Csak vigyázat, mert szegény lányt a pasi lehet attól a kis pénzétől is megfosztja, amije van..
2024. júl. 8. 20:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is eszembe jutott, de miután visszautasítottam az ajánlatot, hogy mi lett volna ha... Pedig én nem szeretem az ilyen dolgokat.
2024. júl. 8. 20:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!