Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a dominám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a dominám agyonver és utána meg se kérdezi hogy vagyok? 😥

Figyelt kérdés
2024. júl. 8. 15:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Xd
2024. júl. 8. 15:41
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
nem is figyel rád, csak a pénzed kell neki… szemét nők, szegény férfiak
2024. júl. 8. 15:42
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Mert hülye vagy és hagyod
2024. júl. 8. 15:47
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Még szép, hogy nem pátyolgat! Az a dolgod, hogy szenvedj!! Nem is értem hogy merészeled te megkérdőjelezni őt? Szégyelld magad!
2024. júl. 8. 15:50
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem mondod, hogy ez neked nem jó, legyen kevésbé agresszív, akkor meg is érdemled

Te fizetsz, neki azt kell nyújtania, amit megbeszéltek

2024. júl. 8. 15:53
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Agyon nem tud,max agy helyen..
2024. júl. 8. 16:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy Top szadistát (a legrosszabb fajta) fogtál ki. Vagy egy k.b.sz.tt nagy amatőrt aki ebből él és fogalma sincs még az alapokról se. De lehet ennek a kettőnek az elegye! Megoldás, keress egy normális szadista dominát. Megjegyzem a nők mint dominánsok, nem keményebbek, hanem lelketlenebbek férfival, nővel egyaránt. Ezt közel 30 év valós tapasztalatával mondom! Tanítottam két dominát. Érdekes, mert mindkettő switch beállítottságú, s csak egy egy embereknek rendelik alá magukat. Ők ketten mára igen csak "közkedvelté lettek. Kikapcsolják az érzelmeiket, és nulla empátiával játszanak, de megjegyzem, hogy komoly anatómiai ismerettel tudással, ami lássuk be, hogy egyrészről biztonságérzetet ad, de biztos hogy kihasználnak minden egyes érzőideget.
2024. júl. 8. 16:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy elver hanem hogy másnap beszélünk és nem kérdezi meg hogy hogy vagyok.😥
2024. júl. 8. 17:00
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
Most írtam le kérdező! Vedd a fáradtságot és legalább legyél tisztában a fogalmakkal! Olvass utána a szadista típusoknak, és megfogod érteni, de ennél egyértelműbben már nem lehet ezt elmagyarázni!
2024. júl. 8. 17:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Kelj fel eme álmodból, mert nem reális az egész.
2024. júl. 8. 17:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!