Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert jo hangosan szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jo hangosan szexelni egy hotel szobaban?

Figyelt kérdés
mar bocsanat, nembaj ha bsznak de muszaj torkaszakadtabol orditani es nyogni?

2024. júl. 7. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem meg tiszteletben kéne tartani mások szabadságát és pihenését és kultúrált módon szexelni. Ne mondja már nekem senki h valakik úgy tudnak csak kúrni h üvöltenek közben, mert akkor az azt jelenti h az ostobább állatok szintjén vannak.
2024. júl. 8. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne undorító? Amúgy én férfiként is kiengedem a hangom, otthon is, azért, mert sokkal jobb és izgatóbb, ha kiadom magamból. Sőt izgató az is, ha hallják mások.
2024. júl. 8. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Én szívesen hallgatom, ha a másik szobában szexelnek. Legalább tudom, hogy nem mindenki besavanyodott vénlány, van aki még tudja élvezni az életet.
2024. júl. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!