Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok ti megszoktátok kóstoln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti megszoktátok kóstolni a spermátokat hoki végén?

Figyelt kérdés
Ti meg szoktátok vagy már a gondolatától is rosszul lesztek. Vagy ti utána nem szoktatok attól undorodni ha esetleg arcon pusziljátok a családtagjaitokat vagy ha esztek egy evőeszközzel és utána más eszik vele.

2024. júl. 7. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lenyalom mindig, szerintem a kiverés úgy teljes vagy játszom a cuccal
2024. júl. 7. 17:47
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
49%
Egyenest a számba élvezek, ne viccelj, kóstolgassa a franc, kell a protein.😶‍🌫️
2024. júl. 7. 18:20
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Volt rá példa 😊

Szereten szétkenni is!

2024. júl. 7. 18:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen sokszor szoktam. Föleg régebben amikor ujdonság volt. De ujjamrol szinte mindig lenyalom most is. Szerintem ebbe nincs semmi rossz de tudom vannak sokan akik undorodnak tőle
2024. júl. 7. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik legjobb barátnőm volt osztálytársa mindig megette, és nem is szégyellte. Minden lány és fiú is undorítónak tartotta.
2024. júl. 7. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szoktam, az túlzás, de volt már rá példa. Kíváncsi voltam, mit éreznek a csajok, de akárhányszor próbáltam, élvezés után azonnal elszállt az ihlet, hogy lenyaljam a kezemről, így aztán kipróbáltam a gyertyaállást, és a saját számba és arcomra élveztem.
2024. júl. 8. 09:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha csaj szájába élvezek és úgy csókolózunk.
2024. júl. 8. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

én beviszem a munkahelyemre és a tejbe beleöntöm majd jól felrázom.

És kb. 10 ember biztos azzal issza a tejet.

2024. júl. 8. 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:
*kávét
2024. júl. 8. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom rávenni magam, hogy a sajátomat kóstolgassam. A legjobb ha frissen csapolva kapok (és persze adok is, ha van igény rá) :)
2024. júl. 8. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!