Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy közölje a nő, hogy kicsi a péniszed?
Sehogy!
Egyszerűen mondd azt, hogy nem működik vele a kapcsolat.
Lehet más meg pont szeretni fogja a farkát...
Én sem mondtam egy nőnek se, hogy bocsi de túl tág a lyukad, inkább keresek egy szűkebbet.
Ez alpári lenne!
Te mennyire örülnél vagy fogadnád el ha a fiú azt mondaná hogy nagy pi.ád van és szakít veled.
Meg még büdös is a lyukad.
Mit szólnál hozzá ha ezzel szakítana valaki?
Ha az én szolíd 18 cm-m kicsi ami 5 cm vastag átlagban(nem egyenletes a makkom még vastagabb) akkor bocsika, hogy ki mértem állni egy férfi mellett akinek nincs ekkora.
És még ekkora dákóval is volt olyan nő (2is!!!) aki megcsalt.
16
Nyilván a farkad miatt csalt meg és nem azért mert emberileg egy nulla vagy...
Azért csaltak meg mert rlb@ncok.
8 éve nős vagyok!
De ne menjünk már el ennyire a témától!!
"még ekkora dákóval is volt olyan nő (2is!!!) aki megcsalt."
Ebből alapvetően az jön le, hogy szerinted a megcsalás oka csak a dákód lehet... Valójában elég ritkán az. Három pasit csaltam meg, egyiket se a dákója miatt. A 18cm szinte álom kategória, ha megcsaltak, egész biztos lehetsz benne, hogy nem a dákód miatt hanem egyéb miatt (pl mert ostoba vagy), és ezen az se változtat hogy 18cm a dákód.
"Azért csaltak meg mert rlb@ncok." Vagy mert ezt érdemelted.
Szerencsétlen...
Nem kell belemenni.
Velem is előfordult, hogy olyan lány nyomult rám, aki nagyon nem volt az esetem, mégsem aláztam meg, hogy hagyjon békén, esélytelen nálam.
Jólneveltség és empátia is létezik a világon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!