Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Valamelyikőtök meg tudná osztani velem a tapasztalatait, aki már volt erotikus masszázson?
Régóta nem érintett már meg senki, és egy ideje töprengek azon, milyen lehet egy ilyen alkalom.
Mik történnek? Megbeszélés alapján zajlanak a dolgok? Ha nincs előnyös külsőm, akkor is elmehetek ilyen helyre?
Én csak masszáslánynál voltam eddig,gondolom férfira gondolsz.
Számomra jó volt mert korombeli kedves lányt találtam.Hogy mondjam neked,megmasszírozott mindenhol ahol kértem.:) Nem szex ,csak kézimunka.
Én már voltam tantrikus intim masszázson (nőként, férfi masszőrnél), ezt az élményemet szívesen megosztom itt veled.
"Mik történnek?"
Engem kellemes, ezoterikusnak ható miliő, fülledt levegő, félsötét, gyertyák vártak a helyszínen. Az elején leültünk, vízzel kínált a masszőr, és egy rövid beszélgetés volt vele: miért jöttél el, mi motivál, milyen tapasztalatod van, mi az elképzelésed, mit vársz stb. Aztán le kellett tusolni és egy szál kendőben visszamenni a tetthelyre. Akkor elkezdődött a "szeánsz", tantrikus zene mellett, először egymás mellett állva különböző mozgásokat végzett körülöttem a masszőr, tantrikus szövegek kíséretében. Aztán hason fekve végig olajozott, és nagyon izgató mozgásokat végzett, sokáig még a nemi szervem érintése nélkül. Lényegében a teljes testét használta a masszázshoz... Egy idő után a puncimat is masszírozta, kívül-belül. Nem volt orgazmusom, de én nem is azért mentem. (Ez előre megbeszélhető, hogy mi az egyéni célod.) Nekem fenomenális élmény volt, nagyon felfokozott állapotba kerültem! A masszázs után pár perces pihi, a masszőr közben elment tusolni. Utána én is. A végén még volt egy kis beszélgetés, hogy hogy éreztem magam, mi volt jó, esetleg mi volt kellemetlen.
"Megbeszélés alapján zajlanak a dolgok?" Ha van bármi kérésed, akkor azt előre jelezd. Amúgy ezek a masszázsok egy viszonylag meghatározott forgatókönyv szerint zajlanak, és kevésbé megbeszélés alapján. De ha bármi igényed van, és jelzed, akkor azt a masszőr figyelembe veheti.
"Ha nincs előnyös külsőm, akkor is elmehetek ilyen helyre?"
Ez nem egy randi. Ez egy szolgáltatás, amiért fizetsz. Totál nem érdekli a masszőrt a külsőd.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!