Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Domiáns nők, Ti leginkább az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domiáns nők, Ti leginkább az életben, a hálószobában vagy mindkét helyen szerettek dominánsok lenni?

Figyelt kérdés

2024. júl. 6. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az élet minden területén szeretem, ha én irányítok.

Nyilván nem lehetséges, és elég ésszerűtlen elképzelés is lenne az, hogy minden esetben az van, amit én mondok, én akarok, de sok esetben szül vitás helyzeteket az, hogy nem tűröm a parancsolgatást, stb

2024. júl. 6. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindig és mindenhol elérem amit akarok.
2024. júl. 6. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Írhatok nektek?

2024. júl. 6. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan tökéletes nő létezik esetleg, aki aszexuális, és csak négyszemközt domináns? :D
2024. júl. 6. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
15:40 ezt hogy kell elképzelni?
2024. júl. 6. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Úgy hogy nincs szex, viszont domináns, de nem 24-7 az élet minden területén.

A hétköznapi dominanciát én úgy értelmezem ahogy az első válaszoló írta: "minden esetben az van, amit én mondok, én akarok".

Nekem ez sok lenne, a mindennapi életben egy egyenlő félre vágyok, akivel közösen tudjuk megbeszélni a dolgokat és az sem hiányzik hogy barátok előtt, vagy nyilvános helyen viselkedjen úgy, mint akinek minden kívánságát azonnal teljesíteni kell. Nem mondom hogy aki erre vágyok az rossz, csak nekem személy szerint ez már túlzás.

Viszont a 4 fal között jól esne a dominancia, ha nem is állandóan. Akár BDSM formájában, akár csak valami egyéb módon.

Pl. ne ő döntse el hogy legyen-e kutyánk és ha igen milyen legyen, mert ez egy fontos döntés, amiben mindkettőnk véleménye számít, és baráti társaságban se csicskáztasson, de ha ketten vagyunk otthon nyugodtan rávehet vagy ha úgy tetszik "kényszeríthet" hogy takarítsam ki a lakást, vagy ilyesmi.

Másik példa, utcán ne alázzon meg, társaságban ne kiabáljon velem, de a 4 fal között megkötözhet, leköphet, felpofozhat ha úgy van.

Nagyjából ilyesmire gondoltam, remélem így érthető.

2024. júl. 6. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak a hálószobában, és csak szintén nővel.
2024. júl. 7. 13:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!