Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a kis mell a fétise?

Figyelt kérdés

júl. 5. 21:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Imádom a kis melleket.
júl. 6. 07:38
 22/31 anonim ***** válasza:
82%
Én megveszek a kifejezetten lapos csajszikért, akiknek szinte nincs is mellük, csak 2 bimbi.
júl. 6. 08:15
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem fétis, de szeretem őket, ellenben a nagy mell az fóbia, ami nem fér bele a tenyerébe az már nekem kicsit taszító, ahogy nő a méret úgy egyre jobban taszító nekem.
júl. 6. 09:50
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Itt? Mindenkinek!
júl. 6. 10:01
 25/31 anonim ***** válasza:
51%

Ez érdekes, mert nemrég a nagy mell volt ilyen népszerű itt.

Amikor egy hasonló kérdéshez, ahol a kis melle miatt aggódott valaki odaírtam, hogy nekem a kis mell jobban tetszik, és max a közepest szeretem, akkor az egyik nagy mell fan gyakorlatilag kiröhögött.

Nők szerintem egymás előtt versengenek ezzel, úgy vannak vele, hogy a férfiaknak úgyis mindegy.

júl. 6. 16:38
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

#25 szerintem semmi furcsa nincs benne hogy a nagy mell kérdésnél a nagy mell rajongók írnak, a kis cici kérdésnél a kis cici rajongók.

És mindenhova ír mindenki ahol q cici a téma🤪 mert imádjuk ha kics ha nagy

júl. 6. 16:45
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Én is imádom a kis melleket:-)
júl. 6. 16:47
 28/31 anonim ***** válasza:
31%
Persze. Ilysn hülye kérdést.
júl. 6. 21:21
 29/31 anonim ***** válasza:
62%
Nem fétis, de nekem a kicsi jön be.
júl. 6. 21:48
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szeretem a kis melleket, de azért ne csak bimbóból álljanak. A kis mellű lányok nyugodtan küldhetnek képet!

Igaz, a nagyobb melleket is szeretem, olyan képeket is szívesen fogadok, azokat sem küldöm vissza. 😉

júl. 6. 21:57
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!