Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más férfi sem tud óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi sem tud óvszerben normálisan elélvezni?

Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 16:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%
Sok impotens nem bírja a gumit ejjjj
2024. júl. 5. 19:22
 12/33 anonim ***** válasza:
64%

A kérdés amelyikre nincs jó válasz. 🤣

Esküszöm nem tudom miért írok még ide...

2024. júl. 5. 19:24
 13/33 anonim ***** válasza:
33%

Csak a sznob hülyéket zavarja, akiknek az agyalágyult haverjaik megmagyarázták, hogy az igazi férfi nem szexel zokniban.

Amugy meg akinek annyira gyenge a merevedése, hogy ez zavarja, annak gumi nélkül sem mehet.

2024. júl. 5. 19:44
 14/33 anonim ***** válasza:
35%
13 irja ezt egy minden ferfit ismerö sertett ribi
2024. júl. 5. 20:36
 15/33 anonim ***** válasza:
31%
Eltudok!
2024. júl. 5. 21:35
 16/33 anonim ***** válasza:
42%
14: Férfi vagyok, és ez egy baromság, amít bedumálnak maguknak a hülyegyerekek. Semmiféle reális, értelmes oka nincs annak, hogy az ovszer zavarná a merevedést, vagy az orgazmust. Csak az elkényeztetett sznob hülyegyerekeket zavar, akik sértve érzik magukat hogy nem élvezhetnek a nőbe. Ha 5 ovszert húznék föl az se akadályozná a merevedésem, vagy a élvezést.
2024. júl. 5. 22:43
 17/33 anonim ***** válasza:
16%
Nem, nem is dugok gumival csak a lúzerek..
2024. júl. 6. 04:17
 18/33 anonim ***** válasza:
19%
Gumival soha,egy nagy szar,azt se érzed hogy milyen nedves a punci...az nem szex.
2024. júl. 6. 04:20
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
Én sose tudtam, baromi szar. Ha sikerült is elsülni, nagyon rossz érzés volt, mert mindig úgy éreztem, elszorítja a magömlést, és csak a fele jön ki. Mikor még gumival kellett csináljuk régebben, akkor is inkább mindig kihúztam a végén, és cicire, arcra szájba élveztem, ahova engedte. Amúgy is jobban izgat ez.
2024. júl. 6. 06:59
 20/33 anonim ***** válasza:
45%
Nem az a baj ha kicsi a pö*sötök, hanem, hogy idejöttök lepontozni mindenkit akinek nem. Ennyi empátia azért lehetne bennetek, hogy belátjátok, hogy nem mindenki ugyanolyan és részben ebből kifolyólag nem mindenki ugyanúgy és ugyanazt érzi. Simán lehet, hogy az egyiknek ugyanolyan normál gumiban mintha nem is lenne rajta, a másiknak meg a nagy átmérőjű is szorítja és ezért kevésbé érzi jól magát Tőle, vagy épp rossz hatással van az erekciójára és ettől egyik sem lesz rossz, vagy lúzer vagy akármi. Megfelelő kommunikációval és empátiával egyébként szerintem bármilyen (szexuális) probléma megoldható két ember között, vannak alternatív fogamzásgátlási módszerek, szóval akinek gondja van az óvszerrel, beszéljen róla a partnerével.
2024. júl. 6. 11:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!