Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szopás közben szoktatok öklendezni ?
Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 16:04
1/5 anonim válasza:
Szoktam, de számomra az is az élvezet része. Ugyanúgy izgat, mint az, ha közben a hajamat húzza a partnerem
2/5 A kérdező kommentje:
1 Akkor te tudsz is
2024. júl. 5. 16:14
3/5 anonim válasza:
Szoktam de nem zavar igazabol elvezem foleg olyankor szoktam ha a partner iranyit de csak meg jobban beindit hogy o iranyit de az orrom a hasahoz er akkor is ha nem oniranyit csak akkor felkeszulok ra
4/5 anonim válasza:
Kár, hogy nem lányok, akik válaszolnak ...
5/5 anonim válasza:
Hát ha van itt olyan nő, aki szeret és akar is, kérlek dobjon egy pmet 😅
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!