Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha mindennap kielégíted a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindennap kielégíted a férjed akkor tényleg minden rendben lesz a házasságotokban vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagymamájával beszélgettünk és megkérdeztem,hogy mi a hosszú házasság titka (50 éve vannak egyutt) és azt mondta,hogy mindennap kielégítette a férjét így nem volt szüksége más nőre.
2024. júl. 5. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Van benne valami, de ha kíváncsi akkor szerintem előbb utóbb úgyis megpróbálja más málnását.

Én pl ilyen vagyok. Ráadásul őszinte. De nem nagyon hiszik el, ismerkedésnél, hogy ennek ellenére szeretem a feleségem. Illetve elmondanak kb mindennek. Pedig teljesen normális vagyok. 🤷‍♂️

Majd nézd meg ezért hogy le leszek pontozva. 😁

2024. júl. 5. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Teli has, üres zacsi. Ezek a legfontosabb alapszabályok anyám szerint is.
2024. júl. 5. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell minden nap, de marhára nem oké a dolog amikor a hétköznapok miatt a feleség olyan fásult, hogy héten 1x szexelünk, a férfinek meg maszturbálnia kell mellette, de rendben lenne minden csak a nők hülye agya képtelen megérteni, hogy működik a férfi.
2024. júl. 5. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1#=es vagyok.

Azt tegyük hozzá, hogy tényleg mindig nekem kell kezdeményezni. Még akkor is, ha ő akar szexelni.

Azért ez fárasztó...

2024. júl. 5. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Én férfiként mondom hogy részben igen. Én például szexelhetnék egész nap de annyira nincs kedvem ha a másik fél gátlásos. Például nem szereti ezt csinálni azt csinálni stb. Azért mert ő nem szereti ezért én se tudom élvezni annyira. Oké hogy van szex de amikre vágyok mellette az nincs meg. Szóval inkább ha megakarod tartani a férfit akkor nem muszáj minden nap szexelni, viszont tegyél meg bármit amit akar. Ő is megteszi neked.

Vegyünk alapul egy egyszerű szopást. Ha a barátnőm nem szereti akkor vágyok rá hogy valaki más megtegye. És akkor ez az ami nehéz. A szopás alap dolog lenne számomra és vágyok rá de szeretem őt. Akkor egy életet úgy éljek le hogy teljesen sose élvezhetem a szexet? Ha valaki tényleg átadja magát teljesen és még szeretem is, na az olyan nőt tényleg kár megcsalni. Én nem tudnék olyan dolgot elképzelni amire nemet mondanék neki.

2024. júl. 5. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mert van akinél igen van akinél nem. Mert lehet megismersz valakit, akinek nagyon érdekes a személyisége valamivel nagyon megfog, aztán lehet a szex is jó vele...
2024. júl. 5. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Részben igaz 5os el értek egyet. Távkapcsolatban élünk a férjemmel de mikor itthon van naponta többször van szex. Nincs kétszer ugyanaz a forgatókönyv. Nagyon nyitottak vagyunk és szerencsére minden vágyunk meg tudjuk élni együtt. Nincs az ki kezdeményez egész nap húzzuk egymást. Csak egymásra nézünk és tudjuk mi fog jönni.
2024. júl. 5. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem legenda ez így igaz.
2024. júl. 6. 04:27
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Primitívebbm egyszerű embereknél lehet elég ennyi, régen sok ilyen volt. Azért egy normális férfinak ennél több igénye van, mint hogy legyen szex és kaja. Nekem pl ilyen pasi nem is kéne, akinek ennyi igénye van és nem fontos neki a minőségi együtt töltött idő- ami nem csak szex, hanem közös programok, beszélgetések stb.
2024. júl. 8. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Végre valaki 9-es.
2024. júl. 8. 21:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!