Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy nem tudok megállni egy nőnél bárhogyan is próbálom?
Figyelt kérdés
Több, mint 3 éve vagyok kapcsolatban, ezelőtt elég sok nővel feküdtem le és a mostani a leghosszabb kapcsolatom, viszont már nagyon nehezen bírom ki, hogy ne lépjek félre. Ezt pedig értelemszerűen nem szeretném megtenni, akkor inkább véget vetek a kapcsolatnak. Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy szerintem nem vonzódom eléggé szexuálisan a mostani páromhoz, viszont nagyon szeretem. Szerintetek egy olyan nővel is így éreznék 3 év után, akihez nagyon vonzódok?júl. 5. 11:02
1/2 anonim válasza:
Nem mindenkinek való a párkapcsolat. Van, akinek meg kell rá érni, van, akinek soha nem lesz ideális egy monogám kapcsolat. Viszont a másik emberrel ez nagyon nem korrekt. Szerintem neked sem esne jól, ha közölné a barátnőd, hogy ja amúgy nem is igazán vonzódik hozzád, és nagyon félre akarna már lépni. Húzod szegény lány idejét. Szerintem jobban jársz, ha kiéled magad, esetleg nyitott kapcsolat felé keresgélsz.
2/2 anonim válasza:
Szerintem alaphelyzetben az ember genetikailag nem alkalmas tartos párkapcsolatra. Ha a kulturánk társadalmunk vallásunk nem kényszerítené ránk, akkor a többségnél kb max 3-5 évig tartana egy párkapcsolat.
Amennyire tudni lehet az őskorban alkalmi monogám kapcsolatokban éltek elődeink. Legfeljebb pár évig voltak együtt, nem sokkal tovább mint ameddig az 1-2 éves szerelmi állapot tartott.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!