Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig tart ez a szex mánia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart ez a szex mánia?

Figyelt kérdés

Két hónapja sikerült közös albérletbe költözni. az első egy -két héten természetesnek vettem a túlzásba vitt szexet (reggel, meg amikor hazamegyek munkából és este is)

de ma már ezt túlzónak tartom két hónap után (bár reggel es délután csak orált kér)

2024. júl. 5. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
21-22 évesen? Még egy pár évig eltart biztos, ha vonzónak fog találni. 😅
2024. júl. 5. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak mond meg neki, hogy te nem élvexzed annyira, ezért csináljátok ritkábban, lehetőleg csak akkor amikor te is szeretnéd.

Nevetséges, hogy a barátod önkielégitésre használ.

2024. júl. 5. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy 70 évest
2024. júl. 5. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 jaja, arra használja

Szerinted a férfi a nőt használja? Szerinted milyen kérdést fog legközelebb a kérdező kiírni, ha megfogadja a tanácsod?

Egyébként meg egyszerűen nem illenek össze, más szintű a libidójuk, előbb utóbb szakítás lesz belőle

2024. júl. 5. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
14 : Ha ilyen egyoldalu a szex, és nem érdekli hogy a másik élvezi-e akkor csak használja. Mert normális esetben nem akarna vele szexelni, ha a másik nem akarja nem élvezi.
2024. júl. 5. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 de, akar. 20 évesen az ember még olyan mint a nyúl. Ha ebben a másik nem partner, akkor egy ideig próbálkozik, aztán talál magának mást
2024. júl. 5. 20:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem is természetes, hogy minden este összebújunk, de a reggeli és a délutáni már sok. És nem is élvezetes, munka előtt sietve és munka után fáradtan nem élvezem annyira. Este amikor ágyba bújunk egymással akkor már én is rá vagyok hangolva, az már jó
2024. júl. 5. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:

21-22 évesen ez teher ? Ennyi idősen napi 5-6 menetet nyomtunk hogy már sebes volt a farkam estére .

Hát szerintem amúgy menekülj.

Mi 5 éve vagyunk együtt és még mindig napi 2 menet legalább van.

2024. júl. 6. 03:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!