Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat bajt az anális szex? Milyen időközönként szabad élni vele, ha nem akarok maradandó károkat?
Igen sajnos így terjed a legjobban az AIDS :S
Mert a végbeled nem erre a célra "készült" és ezért csak egy hámrétege van...ami könnyen elpattanhat anális közben és már terjed is az AIDS.
Anális szexnél én mindenképp ajánlom az óvszert, bár tegnap lehurrogtak mikor azt írtam a csajnak akit megujjazott a barátja a fenekébe és a hüvelyébe is, hogy néha belefér, de a felelős viselkedés az, ha óvszerrel csináljátok. Anélkül a pasid elkaphat fertőzést. Persze a pillanat hevében úgyis előfordul, hogy anélkül fogjátok, ez belefér. Emiatt biztos megint jól lehúznak, de ám legyen. Én ha ilyet műveltem mindig óvszert használtam, viszont volt két olyan eset, amikor nem volt a közelben koton és annyira vadul történtek a dolgok, hogy nem bírtunk ellenállni.
Szervi bajod egyébként nem lehet tőle ha visszafogottan csináljátok, de arra vigyázz, hogy túlzásba ne vigyétek, mert idővel kitágulhat a végbeled és aranyér lehet a vége. Ez csak akkor játszik, ha napi szinten csináljátok.
Havonta párszor simán belefér.
Az előttem elhangzott válasz teljes mértékben igaz... Arról nem is beszélve, hogy nem csak a barátod kaphat el valami fertőzést ha nem használtok óvszert, hanem ugyanúgy te is ha utána újra előről folytatjátok.
Nem véletlenül inti óvatosságra és figyelmességre a védőnő a lányos fiatal anyukákat a tisztábarakásnál.
Lehet ez a megjegyzésem most közönséges lesz, és lepontoznak érte, de nem baj. Sajna hiába mindkét lyuk a tiéd, az egyiket nem erre találták ki, és ami egyszer kikívánkozna, annak vissza nem biztos hogy kéne kerülnie. Használjatok óvszert, aztán ha "meguntátok" és folytatnátok "előről", akkor le lehet venni, és mehet nélküle :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!