Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagy hol találtatok szexpartnert?
Mivel nem írtál nemet (de 99% hogy ffi).
- Ha lány vagy akkor bárhol, csak hagynod kell, hogy a bepróbálkozók eljussanak a célegyenesig (azok meg úgyis jönnek folyamatosan).
- Ha pasi vagy akkor ha tudsz kommunikálni bárhol, ha nem akkor meg sehol. Haver a potenciális partnerek körbevesznek nap, mint nap, éles szem, jó kommunikációs készség, stílus, kisugárzás kérdése. Elmehetsz a legtutibb "csajozós buliba" is, ha nem jössz be egyik nőnek sem akkor hoppon maradsz. Szóval nem a hol, hanem a hogyan a lényegesebb...
Bár amatőrnek tűnsz de nyílván nem lehet mindenki profi szexpartner kereső. Ha ügyes vagy találsz itt is de itt szerintem kicsit nehezebb. Online nem ajánlom mert itt jön az amatőrséged.Első körben egy férfi profilra rámegy az összes bi és meleg pasi akkor is ha hetero vagy . A nők nem írnak vissza mert 1 nőre 1000 pasi jut.Ekkora káoszban szegény csajok nem tudnak mindenkinek vissza írni. A lakhelyed sem mindegy mert Bp vagy az 500 főt számláló kis falu nem ugyan az, ha csak nem beutazod az országot egy alkalmi szexért. Ugyan ez a szitu akkor is ha személyesen ismerkedsz de még mindig ez a legsikeresebb, főleg a bulihelyek. Ha egyik sem megy akkor maradnak a fizetős csajok 20-25ért el vagy velük 1 órát és kielégültél.
Én megyeszékhelyen lakom,(kecskemét) online kizárt. Konkréttan a rutinommal egy viszonylag jó pasis külsővel,nem találok senkit pedig nekem jöhet harmas,cuckold meg szóló csaj is. Hiába nagy a város, még is kicsi ezért félnek. Sok a kamu profil és sorolhatnám a negatívumokat. Talán amit megemlítenék hogy járható út a neten , az a társkereső oldalak ahol sok csaj nem társat keres hanem szexpartnert.Volt pár szexrandim ilyen oldalakról. A nőt ne bámuld hanem szólítsd le amint észre veszed hogy bejösz neki. 37f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!