Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi fétises manapság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi fétises manapság?

Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok az.

Korábban azt hittem, hogy igen, de már rájöttem, hogy ezek a dolgok semmit sem érnek, ha a másikban nem találsz bennük kölcsönösségre. Szóval engem nem egy adott testrész vagy cselekmény vonz, hanem inkább az, hogy lássam azt, hogy az ilyen normál szextől eltérő dolgokat kölcsönösen tudjuk élvezni.

2024. júl. 2. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Minden nő, és férfi az, és az is volt. Csak régen nem volt szokás mindent kategórizálni.
2024. júl. 2. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
NEM! Illetve attól függ milyen fokban... három szintet lehet megkülönböztetni, semleges, preferált és un. exkluzív. Utóbbi kimondottan a fétise tárgyát hajtja, ha az nincs benne az együttlétben akkor fel sem áll neki / nem jó neki. Ilyenből nagyon kevés van, de egy anonim fórumon nyilvánvalóan felülreprezentált a megjelenésük.
2024. júl. 2. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mivel ma már mindenre rásütik, hogy "fétis" ami nem a megszokott sablon dolog.

Nekem is vannak, de nem zavarnak, mert egyrészt nem vagyok függő, másrészt meg nem is mindegyik fétisemet tartom annak. Egyszerűen csak nem a megszokott dolgot szeretem.

2024. júl. 2. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nincs semmi extra fétisem.

Még a popsi sex sem izgat, pedig az ma már elég elterjedt ahogy olvasom...

2024. júl. 2. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, azt veszem észre. Ezért sem nagyon merek kapcsolatot kezdeményezni, ami persze az én hibám is. Nem is attól félek, hogy erőszakoskodnak, hanem hogy nem elégítem ki őket és emiatt boldogtalanok lesznek, akár megcsalnak.
2024. júl. 2. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lehet valami "kedvence", vágya, amire jobban gerjed vagy ki szeretné próbálni. Ennek nem feltétlenül kell beteges vágynak lennie, és ha így nézzük, akár mindekinek lehet valami fétise.
2024. júl. 3. 08:30
 8/11 kornel1980 ***** válasza:
Pontosan mi is az a fétis, mindenkinek tetszik valami a másikban. Ha mondjuk nekem a párom szemei fogtak meg, vagy a mosolya az nem fétis, ha mondjuk viszont a melle, feneke, vagy lába akkor már az. Vannak beteges és veszélyes dolgok azokat hagyjuk, az ártatlanokkal igazából nincsen baj.
2024. júl. 3. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. júl. 3. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Csak egyes ferdült jellemű lányok a normális vonzalmat fétisnek tartják, de közben nyugodtan követik az anális fajtalankodás fertőző divatját...
2024. júl. 3. 14:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!