Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, magabiztos nők rendszeresen ezt meg mernétek e tenni?
Figyelt kérdés
hogy valaki nézhesse ahogy dohányoztok, illetve ráálljatok magassarkútokban?2024. júl. 2. 17:32
1/8 anonim válasza:
Nem, mert nem dohányzok és nem vonz a szadizmus.
2/8 A kérdező kommentje:
2-es a böribe ha bejutsz ott ajánlom neked ezt, sok sikert ratyi gyerek
2024. júl. 2. 17:48
3/8 anonim válasza:
Nem én vágyom rá, hogy megalázzanak. Menjél te a böribe, ott megkapod amire vágysz és még többet is. :)
4/8 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz... Amúgy ha ennyire szub hajlamaid vannak, ne játszd itt a fasza alfa gyereket, nem áll jól.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha 1kérdést nőknek tesznek fel akkoe fogd be a pofád es ne ugass bele
Arról még nem hallottál hogy férfiakkal szenben dominans 1pasi,nokkel szemben sub? Fingod nincs erről ugye, csak beletrollkodni tudsz?
Huzz a ku.....
2024. júl. 2. 18:10
6/8 anonim válasza:
Hát tesó, te még kölyök pingvinekkel szemben se lehetsz dom. Intelligencia nuku, kreativitás, szellemesség nuku, ellenben alpári, agyhalott szövegek 100%-ra járatva. Gratula neked. Jaa, humorérzék is nuku. Sok sikert a domina kereséshez, remélem levágja a tököd és megeteti veled, te azt is élveznéd. :D
7/8 anonim válasza:
Halkan jegyzem meg, hogy nem én szálltam beléd. Én csak írtam egy humorosnak szánt választ a hülye kérdésedre... Te sértődtél be rám, te kezdtél el beszólogatni és te vergődsz most az alpári stílusodban mind itt, mind privát üziben.... :) De folytasd csak. Én azon kevesek egyike vagyok, aki szeret galambbal sakkozni. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Ez nem Hülye kérdés, aki annak akarja az bármelyik kérdést veheti. Hülye kérdésnek, akit ezek a dolgok nem érdekelnek az ne válaszoljon, ez ilyen egyszerű, de ugye akinek ennyi esze sincs, hogy ezt felfogja az iratkozzon be az iskolába...
No comment
Akit érdekel az érdemlegesen szóljon hozzá, köszönöm!!!
Kellemes napot, hétvégét...
2024. aug. 10. 10:40
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!