Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyerekként hagytak téged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekként hagytak téged nyilvános helyen meztelenkedni? Hány éves korig és hogy élted meg?

Figyelt kérdés

2024. júl. 1. 22:12
1 2
 1/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
65%

Szerencsére nem. Még strandon sem, ahogyan sok szülő teszi…

27N

2024. júl. 1. 22:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla. Nem rémlik ilyesmi.
2024. júl. 1. 22:18
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Öltözőben igen.
2024. júl. 1. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Strandon persze, hagytak simán meztelenül. Nem emlékszek meddig, talán 4-5 éves koromig (?) esetleg óvodáa korom végéig.

Igazából élveztem, hogy nem a hideg fürdőgatya van rajtam. Nem zavart a dolog, egy kisgyerek általában nem akad fenn az ilyesmin. Homokozóban, strand sátorban, meg amúgy a parton meztelenül hagytak játszani. Sőt, rajtam kívül minden más korombeli gyerek meztelen volt.

Mi rossz van ebben amúgy? Én is hagyni fogom a gyerekemet meztelenkedni a strandon 4-5 éves koráig, vagy ameddig kényelmesen érzi így magát.

2024. júl. 1. 22:27
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
A meztelenség borzasztó, kérem! Farok – nahát, kérem! Punci – ugyan, kérem! Borzasztó állapotok vannak, Irénkém! Én még özvegyen is otthonkában állok otthon a tus alá, mert nekem még van szemérmem.
2024. júl. 1. 22:27
 6/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
89%

#4: semmi rossz dolog nincs a meztelenkedésben. Csak annyi, hogy a mai világban rengeteg beteg ember van. Lefotózzák a meztelen gyereket, rakja fel a netre, és a sok pedofil arra veri. Egy normális embernek ez belefér, nem is szól semmit érte a strandon. De egy normális ember belegondol ilyenekbe, és megelőzi. Túl beteg már a mai világ…

#1 voltam

2024. júl. 1. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Van ebben valami amit mondasz. Valóban rengeteg beteg ember van, de ha a szülő figyel a gyerekre, akkor nemhiszem, hogy bárki is lefotózná... Csak próbálja meg, az volt az utolsó fotója.

De továbbra sem gondolnám, hogy bárki is fotózná a gyerekeket. Jó, benne van a pakliban, de én minimális esélyt látok erre. Ha meg úgy figyel a szülő a gyerekre, mint ahogy rám figyeltek a szüleim, akkor biztonságban van. Nálunk a strandon szinte állandóak a strandolók, a szomszédság jár oda, így alig-alig van idegen.

2024. júl. 1. 23:01
 8/15 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Utoljára talán 8 éves lehettem. Rokonokhoz mentünk 1 hétvégére egy meszibb vàrosba. Volt ott medence, csak nem tudtuk, és nem vittünk fürdőnadrágot. Előbb még alsógatyàban voltam, mentem a medencébe, de nem tudom hogy miért, az utolsó nap azt mondták, hogy ha akarok akkor meztelenül kell mennem. Nekem ez nem volt akadály. Ezen kívül màs alkalomra nem emlékszem.
2024. júl. 1. 23:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Strandon olyan 4-5 éves koromig, de folyó, tóparti szabad partokon úgy 8 éves korig meztelenkedtem. L
2024. júl. 2. 05:52
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Nudistának nevelem a lányom...
2024. júl. 2. 05:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!