Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyedül álló anyaként ki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül álló anyaként ki hogy éli meg a szexuális vágyait? Esetleg nektek nehéz a partner találása? Több éve nem szexeltem és màr egyre jobban ki vagyok éhezve..

Figyelt kérdés

(Az ujjam nem szeretem)

24L

júl. 1. 19:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Értem. De akkor hogy nem szexeltel több éve?

Gondolom az ilyen kis gyerek szokott aludni délután. Majd akkora hívd át a pasit. De persze ha le tudott paszolni nagyszülő, testvér, apa, az ő családja stb, akkor az az igazi. Havonta pár alkalom jár az anyának is.

júl. 1. 20:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Az apa kizárva nem hajlandó vele lenni sem a családja !! Szuleimnel lakom azért ide nehéz be hozni valakit
júl. 1. 20:17
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

Biztos a gólya hozta a kicsit :D

hamar belezavarodtál a mesébe...

júl. 1. 20:18
 14/27 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon fiatal vagy, találsz kapcsolatra is. Nem csak szexre, bár úgy látom neked csak az kell.
júl. 1. 20:18
 15/27 anonim ***** válasza:
80%

#12 Na akkor a szüleid gondolom tudnak rá vigyázni. Egy pasi meg megoldja, hogy hol, ha szex múlik rajta.

De arra nem válaszoltál, hogy akkor hogy nem szexeltél több éve, ha csak 20 hónapos a kicsi.

júl. 1. 21:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem zavarodtam semmibe bele nem értem miért kell ilyeneket írni :)
júl. 1. 21:30
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
én se...
júl. 1. 21:38
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A 20 hónapos is szokott azért aludni, elégy gyakran. A szüleid is állandóan otthon vannak? Mert ha nem, olyankor fel tudsz vinni pasit, ha meg tényleg mindig otthon vannak, akkor tudnak addig vigyázni a gyerekre, amíg te átmész a pasihoz kufircolni egyet.
júl. 1. 22:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szüleid segítségét kérd, ha alkalmasak rá. Az én fiam 15 hónapos, kb 10 hónapja hagyott el minket az apja, anyukám rengeteget segít, én Gyed mellett részmunkaidőt is vállaltam.

Nekem van szeretőm, nem érzem kellemetlennek, ha átmegyek hozzá, de anyám pl minden egyes alkalomkor lekurváz (igaz ilyenkor diret nem is rá bízom a gyereket).

Próbáld meg élni az életedet, mert be fogsz csavarodni. Ne zárd be magad az anya szerepbe, te egy egyedülálló nő vagy, akinek van egy gyereke. Sajnos így alakult. Fiatalok vagyunk (én 26,) és egyszer élünk.

Imádom a kisfiamat, de neki is jobb, ha kiegyensúlyozottabb vagyok. Látott hónapokig minden nap sírni és idegeskedni, annál nincs rosszabb.

júl. 1. 22:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Sziaa köszönöm az értelmes válaszod és meg értelek at érzem minket is elhagyott már jó pár éve én is sírtam nagyon sokáig…de én se bíznám rá mert tuti le kur…na🤣🤣
júl. 1. 22:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!