Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan (prosztata) vibrátor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan (prosztata) vibrátor ami ceruza vékonyságú?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem feszítésre vágyom vagy tágitásra, nem is értem mit lehet abban élvezni...

A lényeg csak annyi hogy érje el a G pontot és tegye a dolgát

2024. jún. 30. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért én a helyedben kipróbálnám a tágítást😌

Valószínűleg jó érzés közben, hogy van ott bent valami

2024. jún. 30. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem szeretnék kitágulni... Meg tudom érteni a lányokat akik anál ellenesek :D
2024. jún. 30. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Több millió nő pedig nem az, még el is tud tőle élvezni.

Ahogy a férfiak is

2024. jún. 30. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van 10mm vastag 8cm hosszú és zümmög is
2024. jún. 30. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én próbáltam több olyat is ami vékony, hát kB semmi hatás, sőt egy idő után olyan semleges volt az egész. Egy letapasztható dildo az már érdekes volt és élvezetes számomra.
2024. júl. 16. 03:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Azóta már rájöttem, hogy az a rész ami belül van az vastagabb kell legyen hogy ingerelni tudja. (Vagy nemtom)

De az ami még kívül van, és nem a prosztata mellett, szeretném hogy vékony legyen

2024. júl. 16. 10:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!