Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet élvezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól lehet élvezetes a szexualitás?

Figyelt kérdés
Ugye a beleegyezési korhatár 12/14 év, kb ez az a kor szerintetek amikor valami már élvezni tud valamilyen szexuális aktust (ha nem is feltétlen szexet, de mondjuk pettinget, de többet mint mezei tipi-tapi)? Vagy akár már fiatalabb korban is lehet élvezni? Vagy épp ellenkezőleg, inkább még később jön el az a pont hogy őszintén azt tudja valaki mondani pettingre/szexre hogy jó volt?

jún. 29. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem korfüggő az elélvezés.
jún. 29. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
16
jún. 29. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Rosszul értelmezed. A törvény nem azért van így, mert onnantól vk élvezi, elötte egy évvel meg nem. 🙄
jún. 29. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

3. Nagyon egyetértek, a kérdező valami agyilag visszamaradott ember..

1, menj a fenébe..

Én 16 és fél évesen vesztettem el. Nem élveztem, mert sosem kaptam viszonzást és orgazmusom sem volt közben.. persze magamnak mindig.

Folyamatosan szptam, de viszonzás 1x nem volt. Nem élveztem, megbántam!

jún. 29. 16:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!