Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy vannak azok a nők akik rettegnek a szextől vagy az egyéb szexuális tevékenységektől, mint például az ujjazás (amit nem értek miért kell tőle félni), és nekik annyira fáj a szex hogy sírnak vagy napokig fáj nekik. Kérdezem tőletek, ti nem kívánjátok a párotokat? Vagy nincsen előjáték? Vagy a síkosítással van a probléma? (20 éves vagyok és 3 éve veszítettem el a szüzességem és valami csodálatos érzés volt hogy a szerelmemnek adtam a kincsemet, és annyira kívántuk egymást hogy egy pillanatra nem fájt és nem bántam meg, figyelmes volt velem, első szexnél 3 orgazmusom volt) tehát nem értem nektek mi nem működik de ez csak szex, nem fogsz belehalni, nem fogsz elvérezni stb, semmi ilyen butaság. Várom mindenki tapasztalatát mert nagyon kíváncsi vagyok!<3 20/N,jún. 29. 00:38
1/5 anonim válasza:
Te biztos hogy nem nő vagy úgyhogy irány aludni
3/5 anonim válasza:
Gyerekkoromban molesztalt egy ferfi rokon, azota nem akarom hogy barmilyen ferfi hozzamérjen
23 L
4/5 anonim válasza:
3as probald ki a lanyokat, mert megerdemled a torodest. mikor mar kesz vagy, akkor femininebb pasikat, vagy mondhatjuk mely erzesunek, akibol akar kinezheto hogy meleg. en is ilyen vagyok, ha gondolod, de eloszor talan inkabb lany, hogy rajojj nem olyan rossz a bizalom.
5/5 A kérdező kommentje:
08:07, nagyon nagyon sajnálom, remélem egyszer megtalálod azt az embert aki mellett biztonságban érzed magad! Ha nem is férfi hanem nő akkor is, megérdemled a boldogságot és a törődést. ❤️
jún. 29. 14:31
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!